25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

Az idei E3-on leplezte le Hideo Kojima legújabb játékát, a Death Strandinget, amelynek főszerepét Norman Reedus játssza. A játékról a bejelentése óta alig lehetett hallani, de ez megszokott a Kojima Productions projektjeivel kapcsolatban. A minap tartották a The Game Awards 2016 díjátadó gálát, ahol Kojima is jelen volt, hiszen ő nyert az Industry Icon díjat. A köszönőbeszéde végén pedig jelezte, hogy ő is készült valamivel. Egy új Death Stranding előzetessel.
Az alábbi videóban persze játékmenetet nem kapunk, inkább csak a szürreális világból és az épp ettől oly sajátos hangulatból kapunk egy kis ízelítőt. A videón egy idősödő, jól szituált férfit láthatunk, amint egy fura szerkezetet magához ölelve egy csatorna árnyékában keres menedéket. Az őt körülvevő város romokban hever, az égen pedig második világháborús vadászgépek zúgnak keresztül. A férfi ölében lévő szerkezet pedig első ránézésre egy mobil inkubátornak tűnik, amelyben egy csecsemő pihen. Idővel egy fura tank és zombinak tűnő katonák is megjelennek. A dolog érdekességét az is adja, hogy a katonák egy része régi, világháborús felszerelést visel, míg mások modern géppuskát és éjellátó szemüveget.
A Death Stranding új előzetesétől cseppet sem lettünk okosabbak, de az legalább kiderült, hogy Kojimára jellemzően nyakatekert világhoz lesz majd szerencsénk.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Death Stranding
  • Death Stranding
GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Herr Hauptmann
Herr Hauptmann [3179]
Basszus ez milyen már? :O
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)