Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mass Effect: Andromeda Mass Effect: Andromeda

Nem lesz season pass a Mass Effect: Andromedához

A következő hónapokban érdekes részletek látnak majd napvilágot.

2017.01.08. 17:17 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Alig néhány nappal ezelőtt kapott új előzetest és pontos premierdátumot a Mass Effect: Andromeda. Eszerint a széria negyedik része márciusban érkezik meg, vagyis már csak alig két és fél hónapot kell várnia a rajongóknak. Ez várhatóan elég sűrű két és fél hónap lesz, hiszen még mindig csak keveset tudni a játékról, így sok érdekes részletre csak a következő hetekben derülhet fény.
Az viszont már most is lehet tudni, hogy nem lesz season pass a játékhoz, vagyis nem lehet majd előre, olcsóbban hozzájutni az esetleges DLC-khez. Azt viszont csak később fogják tisztázni, hogy milyen jellegű letölthető tartalmakra számíthatunk a jövőben. Mindezt Aaryn Flynn, a BioWare feje árulta el a Twitteren, ahol arra is kitért, hogy az EA Access tagok valamivel korábban férhetnek majd hozzá a játékhoz, mint a többiek.
Az olyan részletekre, mint a többjátékos mód vagy a PC-s gépigény, csak a következő hetekben térnek majd ki. Mozgalmas időszaknak nézünk tehát elébe a Mass Effect: Andromeda március 23-i premierjéig. ■

Mass Effect: Andromeda
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mass Effect: Andromeda

hozzászólások (2)

Sucee
Sucee 2017.01.09. 17:13
Az a baj, hogy az eddigi játékokból kiindulva ez nem azt jelenti, hogy nem lesz DLC, csak azt, hogy duplán kibasznak velünk, mert nem juthatunk egyben hozzájuk... Nevetséges, hogy se DA2-t, se ME2-t, se ME3-at nem tudjuk egyben megvenni (olyan nehéz lenne egy bundle-t összedobni Originen?), helyette a sokszor 5 euróért utánunk dobott játékhoz egyenként kell a 10-15 eurós dlc-ket begyűjteni.
És az esetleg GOTY kiadás egy dolog - mint DAI esetében -, de hát aki egyből játszani szeretne megjelenéskor, az valószínűleg nem fog ilyenre várni.
GustyX
GustyX 2017.01.09. 18:42
Azon kevés játékok egyike (hacsak nem egyetlen), ami esetében van értelme a season passnak.
De nem lesz, mert okozzunk felesleges időtöltést a kedves vásárlónak/pénzt az EA-nak, hogy egyenként vásárolgassuk meg a DLC-ket. Egyben túl egyszerű lenne. Meg olcsó.
ajánlott olvasnivaló