Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sea of Thieves Inn-side Story videók

Eddig tíz ilyen bemutató készült, most összegyűjtöttük őket egy helyre.

2017.01.11. 16:21 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A legutóbbi E3-on mutatkozott be a Rare stúdiójában készülő Sea of Thieves. A kifejezetten az online, közös kalandozásra építő kalózos játék az eddig látottak alapján egész meggyőzőnek tűnik, ha megtalálja a célközönségét, szép sikert érhet el. A fejlesztők még tavaly indította útjára az Inn-side Story videósorozatot, amely egyfajta fejlesztői naplóként szolgál. Ez eddig tíz epizódot ért meg, amelyek mind a játék más és más részével foglalkoznak. A legújabb, tizedik rész a minap érkezett meg, ezért most összegyűjtöttük nektek az összeset. Az első rész egy általános bemutatkozás volt, amelyben a játék producere és vezető designere mesélik el, miről is fog szólni.

A második video már a PC-s változattal foglalkozik, a készítők elmondják, miért is fontos számukra, hogy Xbox One mellett Windows 10-re is elkészüljön a játék.

A harmadik felvonás az óceánra és a vízeffektre koncentrál, hisz ez egy nagyon fontos kérdés egy kalózos játékban.

A negyedik video folytatja a grafikai vonalat, a víz után a fényeffektekkel foglalkoznak a készítők.

Nem csak a látvány, de a megfelelő zenei aláfestés is rendkívül fontos a jó hangulathoz. Ezzel foglalkozik az ötödik rész.

Ha pedig zene, akkor a hatodik videóban térjünk ki az általános hangeffektekre is!

A hetedik video a játék világával, a szigeteket, a hajókat és az óceánt megtöltő élettel foglalkozik.

Sokat fogunk kalandozni a szigeteken, ezek megalkotásáról hallhatunk a nyolcadik fejezetben.

Aki szeretné segíteni a fejlesztőket, cserébe már a megjelenés előtt játszana a játékkal az jelentkezzen az Insider programba. Erről mesélnek nekünk a kilencedik videóban.

Az eddigi utolsó, tizedik video pedig az online mókával, azon belül is a kooperatív lehetőségekkel foglalkozik behatóan.

A Sea of Thieves valamikor idén jelenhet meg, de erről pontosabbat egyelőre nem árultak el a készítők. Talán majd a tizenegyedik Inn-side Story videóban… ■

Sea of Thieves
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sea of Thieves

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló