Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's The Division

Tom Clancy’s The Division - Last Stand részletek

Nyolc a nyolc elleni taktikai ütközetek a fekete zónában.

2017.01.19. 18:18 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nem szereted a Tom Clancy’s The Divison térképének közepén húzódó vörös területet, a fekete zónát? Azt, hogy már csak másodpercek választanak el a kemény munkával összegyűjtött cuccaid kimenekítésétől, amikor egy alávaló renegát ügynök hátba lő? Nem szereted a játék PvP részét? Nos, akkor a harmadik nagy kiegészítőt, a Last Standet sem fogod különösebben szeretni. A Ubisoft egy élő közvetítés során fedett fel néhány részletet a játék tavaly elhalasztott harmadik nagy kiegészítőjéről.
A Last Stand kifejezetten a fekete zónára koncentrál, annak is a hetes és nyolcas szektorára. Ezek mind új területek lesznek. Itt fog játszódni ugyanis a kiegészítő, amely az ügynökök egymás elleni harcára épül. Két csapat csap össze, amelyek két-két négyfős csoportból épülnek fel. A cél három stratégiai pont irányításának megszerzése. Mindhárom terület más és más egyedi célfeladatokat kínál, amelyeket persze úgy kell teljesíteni, hogy közben az ellenséges csapatra is figyelni kell. Az a csapat, amelyik elsőként kaparintja meg mindhárom területet, megnyeri a csatát. A pontokat csak ezután láthatják a játékosok, akik a csata végén kapják meg jutalmukat is. A hetes és nyolcas szektor mellett a kilences is megnyílik majd a játékosok előtt, de más PvE tartalmakra is lehet majd számítani. Erről majd később számolnak be részletesebben, ahogy egy esetleges dedikált PvP terület lehetőségéről is.
A Last Stand a legtöbb játékos várakozásaival ellentétben nem hoz majd szintlimit-emelést, vagyis nem érkeznek erősebb fegyverek és használati tárgyak. Hogy a kiegészítő pontosan mikor jelenhet meg, nem lehet tudni, de remélhetőleg a közeljövőben erről is érkezik friss információ. ■

Tom Clancy's The Division
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's The Division

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló