25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Előrendelhető a GOG-on a Torment: Tides of Numenera

A hónap végén érkező játék három csomagban lesz megvásárolható.

Írta: GeryG 2 hozzászólás

Hosszú évek várakozása február végén véget ér, ekkor jelenik meg az inXile Entertainment új szerepjátéka, a Torment: Tides of Numenera. A játékot már most előrendelhetik a rajongók a Good Old Games áruházában, ahol három csomag közül is választhatnak.
A Standard Edition mindössze az alapjátékot foglalja magába egy meglepetéssel (de erről majd később). A Legacy Edition a játék mellett már bőséges digitális extrákkal is szolgál: a játék zenéi mellett két novellát, a játék világának térképét, csengőhangot és fórum avatárt is kapnak a játékosok. Az Immortal Edition ugyanazt kínálja, mint a Legacy Edition, csak épp a következőkkel kiegészítve: még három novella, stratégiai kézikönyv, művészi album és magas felbontású háttérképek. Mindhárom csomag mellé jár egy ajándék is, méghozzá a Lords of Xulima című fantasy szerepjáték.
A Torment: Tides of Numenera február 28-án fog megjelenni PC-re, Macre és Linuxra, valamint PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Torment: Tides of Numenera

Platform:

Fejlesztő: inXile Entertainment

Kiadó: Techland

Megjelenés:
2017. február 28. PC
n/a: Mac, Linux, PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

GeryG
GeryG [2289]
Sorry, ezt most én néztem be... :D
Raistlin666
Raistlin666 [4724]
Nem kizárólag PC! Ne terjesszetek rémhíreket!!! Én pont PS4-en tervezem....
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (2 db)