Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a Take On Mars

A vörös bolygó meghódításáról szóló játék végleg elhagyta korai változatát.

2017.02.10. 12:34 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Bohemia Interactive nem tartozik a kapkodós fejlesztőstúdiók közé, hiszen 2013 óta, vagyis jó három és fél éve volt elérhető a Steamen a Take on Mars korai változata. Aki nem híve a korai változatoknak, annak sem kell tovább várnia, hogy megtapasztalhassa a Mars meghódításának élményét, ugyanis tegnap megérkezett a játék teljes kiadása a Steamre.
A hosszú fejlesztési időnek meg is lett az eredménye, hiszen a játék két fejezetből álló egyszemélyes kampányt is kapott. Az elsőben távvezérlésű Marsjáró robotokkal kell különféle feladatokat végrehajtanunk, míg a második fejezet már Mark Willis kalandjait meséli el. Ő az első ember, aki a vörös bolygó felszínére lép. Az egyszemélyes kampány mellett persze többjátékos mód is van, amelyben a játékosok összedolgozva fektethetik le az első marsi kolónia alapjait. Mindezt valós helyszíneken tehetik meg, amelyeket a fejlesztők a legfrissebb felvételek alapján modelleztek le.
A készítők a premier alkalmából egy vadonatúj előzetessel is előrukkoltak, amely szépen össze is foglalja, mi minden vár a játékosokra a Take On Marsban. ■

Take On Mars
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Take On Mars

hozzászólások (1)

Lacko
Lacko 2017.02.11. 15:34
150 óra küzdés (akarom mondani játék), és siker (akarom mondani káromkodás) után jól esett ez a vicces trailer.
ajánlott olvasnivaló