Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Quake Champions

Ingyenes (is) lesz a Quake Champions

Pár héten belül elkezdődik a zárt béta, és bemutatkozott egy újabb bajnok, Nyx is.

2017.03.12. 22:32 | szerző: Dino | kategória: Játék

Pár hónappal ezelőtt még töprengtek a fejlesztők, hogy ingyenes játék legyen-e a Quake Champions, mostanra viszont úgy néz ki, megszületett a döntés, mégpedig az, hogy mindkettő. Aki nem kíván fizetni a játékért, kezdetben egyetlen szereplőt, Rangert érhet el (ő volt az eredeti Quake főhőse), a játékbeli pénzt, a favort gyűjtve pedig feloldhatunk bizonyos időre további bajnokokat is. A favort beválthatjuk azonban hátizsákokra is, amelyekkel ún. "rune challenge"-eket nyithatunk meg, és ha ezeket teljesítjük, új bajnokokat és skineket kaphatunk. Aki viszont szeretné azonnal az összes bajnokot a tárházában tudni, a Champions Pack megvásárlásával megkapja mindet.
A játék zárt bétája heteken belül elindul, a hivatalos weboldalon már elindult a jelentkezési lehetőség, mindössze e-mail címünket kell megadni, egy pipával nyilatkozni, hogy 18 éven felüliek vagyunk, valamint feliratkoznunk a Bethesda hírlevelére.
A lent látható második videóban a játék egyik frissen bejelentett hőse, Nyx mutatkozik be, akire inkább a lopakodós játékmód jellemző. Aktív képessége a "ghost walk", ami rövid távolságú teleportálást jelent, ezzel mentheti ki magát egy-egy szorult helyzetből, de akár telefragelheti is ellenségét, ha pont ráteleportál. Passzív képességként pedig a wall jumpot kapta, azaz egy ugrás után a felról nekirugaszkodhat még egyet, így duplázva meg ugrási távolságát. ■


Quake Champions
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Quake Champions

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló