25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #13

Többszöri próbálkozásra, de végül csak sikerült becserkésznünk Kage Samát.

Írta: GeryG 26 hozzászólás

Többszöri próbálkozásra, de végül csak sikerült becserkésznünk Kage Samát. Küldetésünket nemcsak a seregnyi őr és szamuráj, a mindent látó és mindentől hisztirohamot kapó civilek, de a csirkék is hátráltatták...

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Barthezz
Barthezz [54014]
SPOILER
A masszőröset én ott adtam fel, amikor szembesültem vele, hogy tele van civillel a terület. Nem tudom, civil áldozat nélkül hogyan lenne kivitelezhető. Másrészt odáig azért eljutottam, hogy leütöttem a masszőrt, de Masaru erre visszaérve berohant a házba, aztán ki sem mozdult onnan. Ezután tértem át a fürdővizes megoldásra. Ha GeryG sem így csinálja meg, akkor meglesem youtube-on a megoldást, mert elég kíváncsi vagyok. Azt már meglestem, hogyan oldható meg mindkét lehetőséget mellőzve (van egy ilyen badge ugyanis), nah arra magamtól egész biztosan nem jöttem volna rá.

A város elején volt nekem is killem, illetve ahol a szamurájok voltak, szintén, de a többi rész a rengeteg civil miatt valóban esélytelen volt, nemhogy a kitakarításra, hanem hogy egyáltalán arra induljak el.


Egyébként most lestem meg erre a pályára egy 6 perces speedrunt, 0 killel, kizárólag lopakodva, a végén egyedül a leütést használva. Brutálisan tud a srác, aki ezt rögzítette... :)
szbszig
szbszig [33606]
Én a 11. pálya első felében is kitakarítottam mindent. ;-)

SPOILER
Leszámítva persze a központi részt a csomó civillel. Illetve magukat a szamurájokat, akiket ki kellett hallgatni.


A végén viszont már én is célirányosan mentem, ráadásul csak az egyik választási lehetőséget csináltam meg. Úgyhogy kicsit mozgatja a fantáziámat, hogy visszatérjek, és kipróbáljam, hogyan kellett volna a másikat. :-)

SPOILER
A fürdővizeset csináltam persze én is. Nem feltétlenül azért, mert poénosabb, hanem mert sokkal egyszerűbbnek tűnt. Mind Masaru közelébe férkőzni, mind utána kivonszolni onnan a hajóhoz.
Barthezz
Barthezz [54014]
Annyit elárulok előzetesen, hogy széjjelszopathatod benne a köcsög Masaru-t. :-D A videoidban többször is elmondtad, hogy nagyon megcsapkodnád, hát most ennél még jobb módon vehetsz rajta elégtételt. :-D

A küldetés pedig egyenesen folytatódni fog a 12. pályán is, Masaru szopatása nem ér véget. :-P
GeryG
GeryG [2295]
Rajta vagyok, a napokban bedarálom azt a küldetést is. Jó lenne még a nyár előtt polcra tenni a sógunt... :D Pláne, hogy így marketingelitek a következő pályát, még inkább kíváncsi vagyok rá... :)
Barthezz
Barthezz [54014]
Itt szólok hozzá, mert itt beszéltünk az utóbbi 2 videoról. Most jutottam el oda, hogy meg tudtam nézni a 14. és 15. részt.

Akkor pontokba szedve az észrevételeim:
- A Mugenes résznél valóban csalódás volt a reakciód, azt hittem jobban megérint. :-( (hüp-hüp-hüp :( )
- Az "Escape with Hayato first" badge nem bug volt. Mikor elkezdted a pályát és megdobtad az őrt kővel, aki kinyitotta a zárkát, akkor aktiválódott ez a badge. Csak aztán visszatöltötted és Yukiékkal kezdted újra a küldetést. ;-)
- Még 3 pálya van hátra, szóval nem 12, hanem 13 küldetés van összesen, így számolj. ;)
- Lesz még havas pálya, ráadásul éjszakával kombinálva. :-)
- A következő küldetés, ahogy már írtuk, a leghangulatosabb és legegyedibb pálya lesz, teljesen sajátos játékmenettel. A 10.-en ugyebár az volt a a megszokottól eltérő, hogy fegyverek nélkül kezdtél, a 11. különlegessége az lesz, hogy gyakorlatilag végig lopakodni kell és minimális áldozattal megoldható. Ugyanakkor nem lesz egyszerű. :-)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (26 db)