25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Holnap jelenik meg a Syberia 3, itt a launch trailer

Harmadik alkalommal kísérhetjük el Kate Walkert kalandjaiban.

Írta: Dino

15 évvel ezelőtt, 2002-ben indult el Benoît Sokal kalandjáték-szériája, a Syberia, amely 2004-ben kapott folytatást, majd miután oly sokan megszerették a főhőst, Kate Walkert, és a két epizód varázslatos világát, hosszas szünet következett. Végre azonban elérkezett az idő: holnap kerül az európai boltokba PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on a Syberia 3, amely az eddig látottak és hallottak alapján méltó folytatása lesz az eddigieknek.

Kate ezúttal a youkol törzshöz csapódik, akikkel a hóstruccok vándorlását kíséri Szibéria szívében, szent földjük felé. A kalandok során azonban különös személyekkel találkozik és különböző kihívásokkal szembesül. A megjelenésre még megérkezett a legfrissebb trailer is, amelyben újabb részleteket láthatunk a sztoriból - és persze sok-sok automatát is.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Syberia II

Platform:

Fejlesztő: Microids

Megjelenés:
2003. IV. negyedév PC
n/a: PS2

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!