Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Warhammer 40,000: Dawn of War III

Warhammer 40,000: Dawn of War III pontszámok

Bár a premierig még egy hét hátra van, már most lehet tájékozódni, hogy sikerült a játék.

2017.04.20. 18:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Most már tényleg csak egy hét, és megjelenik a Warhammer 40,000: Dawn of War III. Milliók kedvenc fantasy-sci-fi stratégiai sorozatának első két része egyaránt hatalmas népszerűségnek örvendett a maga idején, így a Relic Entertainment saját magának tette igen magasra a lécet. Hogy ezt sikerül-e megugrani a harmadik résszel, az hamarosan minden rajongó számára kiderülhet, ám a ma megjelent első értékelések azért adhatnak némi támpontot:

A Warhammer 40,000: Dawn of War III április 27-én fog megjelenni kizárólag PC-re. ■

Warhammer 40,000: Dawn of War III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Warhammer 40,000: Dawn of War III

hozzászólások (16)

ivanova36
ivanova36 2017.04.22. 15:18
RTS-ben nehéz újat villantani. Sosemv olt egyszerű ebből a szempontból a fejlesztők dolga.
Starcraft a kiegyensúlyozottság és mégis az egymástól teljesen különböző "fajoknak" köszönhette a sikerét. De ma már különböző fajok nem elegendőek, lásd Grey Goo.
Barthezz
Barthezz 2017.04.22. 16:30
Grey Goo régóta a beszerzendő listámon van, de idő hiányában mindig kiszorul más játékok által. Mennyire érdemes foglalkoznom vele?

Azt tudom, hogy pozitív fogadtatásban részesült és az ex-Westwoodos Petroglyph-es fiúk játéka ez is, de picit nekem kaotikusnak tűnt a képek alapján, nem egy egyszerűen kezelhető RTS-nek. Az Earth 2160-ra hasonlít sztem nagyon, mind játékmenet, mind a küzdő felek sajátosságai terén a képek alapján, ami egy remek játék volt és nagyon imádtam 10-11 évvel ezelőtt, de ma már ehhez nem lenne türelmem, mivel a kevés szabadidőm miatt RTS-ek terén jelenleg már az akció-orinteáltakat preferálom és nem azokat, ahol rengeteg időt vesz el az építkezés és a kutatás-fejlesztés.
ivanova36
ivanova36 2017.04.22. 18:49
Ha akcióorientált kell akkor a Grey Goo nem a te játékod. Összességében szerintem jó játék lett az is, kellően változatos és nagyon jó átvezetők vannak a pályák között. És persze Petroglyphes, mint a Star Wars: Empire at war, vagy mint az 8-bit sorozat.
Esetleg less rá ha még nem nyomtad a C&C4-re. Na a ott nincs bázisépítés. Tehát nem egy Supreme Commander 1 : Forge of Alliances :D
Esetleg Supreme Commander 2, igaz ott van bázisépítés de nagyon kevés, szemben a nagy elődökkel.

De lehet a DoW3 is bejönne neked. Ugyanis kikerült belőle a bázis építés nagy része. Pl erőműépítés, őrtornyozás. Legalábbis a tutorialok alapján. Ami maradt az pár fontosabb épület és annyi.
De így még a DoW2 is talán meccsben van, igaz az inkább taktikai.
Barthezz
Barthezz 2017.04.23. 09:17
Félreértettél. A bázisépítést szeretem, csak azt nem, amikor kismillió dologgal el kell még pöcsölni ezen kívül. Az Earth 2160 volt a kivétel, ott elszórakozgattam az egységek összerakásával, kifejlesztésével, de alapesetben azt szeretem, ha viszonylag gyorsan kiépíthető a bázis, utána pedig futószalagon gyárthatom az egységeket és mehet az akció. Az általad említett C&C4 egy végeláthatatlan foshalmaz volt amúgy, sajnos ezzel kinyírta az EA a C&C sorozatot. A Supreme-ekkel nem játszottam, anno a TA-t imádtam, de a giga térképek miatt nekem ez már túl időigényes lenne.

Visszatérve a DOW3-ra, a képek, videok alapján sztem szeretni fogom, viszont én is a ló túlsó oldalától félek, mert túlságosan az akción van a hangsúly és számomra is kissé kaotikusnak tűnt a terep átlátása.
Noggle
Noggle 2017.04.23. 13:14
GreyGoo-t magam a single kampányát végigjátszottam és letoltam néhány PVE skirmish meccset is. Alapjába véve szerettem, bár a sztoriban elég semmilyen. A három frakció teljesen másképp dolgozik, kiegyensúlyozással viszont vannak problémák. Ami viszont szomorú, hogy a multija tök halott, nem lehet embert találni.
ajánlott olvasnivaló