Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's The Division

Holnaptól pár napig ingyenes a Tom Clancy’s The Division

Ha még nem próbáltad ki a játékot, most bármely platformon megteheted.

2017.05.03. 23:37 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft bejelentette, hogy holnaptól egész hétvégére ingyenessé teszik a Tom Clancy’s The Divisiont. A játék bő egy évvel ezelőtt jelent meg, és dacára a premiert megelőző nagy felhajtásnak, majd a megjelenést követő több kiegészítőnek és bővítésnek, lassacskán elfeledkeznek az MMORPG-ről. Ezt szeretné minél tovább késleltetni a francia kiadó, ezért a holnap rajtoló ingyenes hétvégével próbálnak meg új játékosokat is bevonzani.

Az akció először PlayStation 4-en és Xbox One-on veszi kezdetét május 4-én reggel 9 órakor, majd ezt követi május 4-én este 19 órakor a PC-s rajt. Konzolokon egészen május 8-án reggel 9 óráig lehet majd játszani, míg PC-n valamiért picit rövidebb lesz ez az idő: május 7-én este 22 órakor ér véget az esemény. Ez idő alatt a teljes játék elérhető lesz, az abban elért eredményeket pedig tovább lehet vinni a megvásárolt játékba is. Az akció során egyébként 60%-os kedvezménnyel lehet majd hozzájutni mind a Standard Editionhöz, mind a Gold Editionhöz. Az akció ideje alatt a korábban indított ingyenes változat nem lesz elérhető (ebben legfeljebb hat óra játékidő alatt legfeljebb nyolcas szintig lehet eljutni). ■

Tom Clancy's The Division
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's The Division

hozzászólások (3)

Lacko
Lacko 2017.05.04. 08:34
Eléggé elkeseredettek lehetnek az Ubinál... ;)
david139
david139 2017.05.04. 09:22
Kicsit félrevezető a cím, nem mindegy hogy pár napig ingyenes, vagy pár napig ingyenesen kipróbálható.
ivanova36
ivanova36 2017.05.04. 11:11
Szerintem ez nem keseredettség. Több ilyen alkalom lehetne több játék esetén, demo helyett. Más kérdés hogy pont a Divisionből van egy pár órás demo.

Hétvégi ilyen akciókkal csak egy a gond, a folyamatosan elérhető demoval ellentétben. Nem biztos hogy az adott hétvégén a potenciális vevő pont ráér.

Division demo időkorlátja meg szerintem nem a legjobban sikerült megoldás. A szintlimit bőven elég lenne korlátnak. Számos MMO él a szintlimites "demo" megoldással.

Ha meg keseredettség lenne mégis, maguknak köszönhetik. Meg a fejlesztőcsapat hozzáállásának. Második évre amit eddig beharangoztak "ingyenes" tartalomnak azt inkább ne tették volna. Mindenkinek jobb lenne ha nem nyúlnának a Divisionhöz a fejlesztői, mert kevés patch volt az elmúlt egy évben ami javított a dolgon, jellemzően csak rontottak az addigi helyzeten.
Remek így is a Division, a maga 40+ óra single részével. - tényleg az, ha nem vársz ennél többet tőle.
A szerzett tapasztalatokból tanuljanak, és inkább álljanak neki a Division 2-t fejleszteni. Pláne hogy másik AAA kategóriát is bevállaltak, állításuk szerint egy ugyan nem fog a Division rovására menni - aham, hogyne, full csapat dolgozik még rajta, persze.
ajánlott olvasnivaló