Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

Változott a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege idei menetrendje

A fejlesztők a következő három hónapot a játék alapos gatyába rázásával töltik, minden további csak ez után következhet.

2017.05.12. 22:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az eredeti tervek szerint májusban rajtolna el a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege 2017-es második szezonja, benne a soron következő Hong Kong DLC-vel. Nos, nem így lesz. A Ubisoft ugyanis hiába töltötte az elmúlt közel másfél évet a játék folyamatos foltozásával és javítgatásával, a hibák nem múltak el nyomtalanul. A fejlesztők ezért úgy döntöttek, változtatnak az idei év menetrendjén és beiktatnak egy három hónapos technikai szünetet. Ezt stílusosan Operation Health-re keresztelték és lényegében a játék technikai gatyába rázásáról fog szólni. A munka három fázisból áll: technikai újítások, új fejlesztési folyamat, valamint hibák javítása. A technikai fejlesztésektől a meccsgenerálás felgyorsulását remélik, míg az új fejlesztési folyamat révén könnyebb lesz visszalépni egy korábbi verzióra, ha valami balul sülne el. A hibajavítást aligha kell magyarázni. Mindezekről az alábbi ábrát készítették.

Változott a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege idei menetrendje

A májustól júliusig tartó időszakot tehát ez a munka fogja felemészteni, ez alatt nem is érkezik új tartalom. A tervezett Hong Kong kiegészítő így augusztusra csúszott, így a szokásos két új kommandós, az új fegyver és az új pálya is csak ekkor érkezhet meg. Idén még egy további kiegészítőre lehet számítani, a Korea kódnevű csomag várhatóan novemberben érkezik a szokásos bővítésekkel.

Változott a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege idei menetrendje

A Ubisoft szeretné, ha a játékosok türelmesek lennének, hiszen a beiktatott technikai szünettel a játék hosszú távú szavatosságát igyekeznek biztosítani. A francia kiadó abszolút sikerként élte meg az első évet, és szeretné, ha a következők is hasonlóan tartalmasak és mozgalmasak lennének. Vagyis egyelőre senki se számítson új Rainbow Six epizódra… ■

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló