Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

JátszóDome: Little Nightmares #3

És akkor jött a két dagadt szakács...

2017.05.18. 08:35 | Dino | kategória: Játék

Ha azt hittük, hogy a hosszú karú muksó volt a legrosszabb rémálmunk, akkor még nem találkoztunk a két dagadt szakáccsal...

GeryG tovább folytatta a Little Nightmares végigjátszását, újabb háromnegyed óra játékmenet vár rátok videónkban. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kulcsszavak: JátszóDome

Little Nightmares
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Little Nightmares

hozzászólások (1)

Barthezz
Barthezz 2017.05.28. 07:58
Tegnap a végére értem én is, az utolsó két fejezetre idő hiányában most kerítettem sort (illetve vidéken voltam előző hétvégén, ahol gyenge hozzá a videokártyám és csúnya grafikán, laggolva nem volt kedvem játszani). Nekem picit csalódás lett a vége, mind a félelmetesség, mind a nehézség kiveszett. Az első két pályán paráztam rendesen és maga a hosszúkezű köcösg kicselezése is elég nehéz volt sokszor, a vele való bossfightnál pedig rendesen fel volt adva a lecke, hogy mit kell csinálni.

Ehhez képest a két szakács már inkább vicces volt, mint félelmetes, de ettől még élveztem a velük való kergetőzést, bár a nehézség lejjebb esett.

Az utolsó két fejezet viszont rövid is és könnyű is, ráadásul a habzsoló nyugdíjas dagadt izék már inkább paródiába hajlottak át. A női szellem a legvégén kétszer mondjuk rám hozta a frászt a hirtelen megjelenésével, de végig egyértelmű volt, hogy mit kell csinálni és hogyan kell kivitelezni.

Volt a végefelé egy elég WTF jelenet, amelyikben csalódtam Six-ben, az ending pedig nagyon beteg volt, itt már valóban megkérdőjelezhető, hogy melyik oldalon is állunk. :) Mindenesetre a lezárás tetszett, kissé Stephen King Carrie-sre sikeredett. :)

Várjuk a kisfiús folytatást, mert jó játék, de az a folyamatosan jelenlévő WTF-érzés és libabőrözés, ami a Limbo - Inside - Monochroma hármasban benne volt, itt sajnos a játék felénél kiveszett.
ajánlott olvasnivaló