Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Pro Evolution Soccer 2018

Pro Evolution Soccer 2018 bejelentés

Ezúttal a Konami leplezte le előbb aktuális focis játékát, amely az ígéretek szerint alapos átalakulás elé néz.

2017.05.18. 19:10 | GeryG | kategória: Játék

Hol az EA Sports, hol a Konami jelenti be előbb aktuális focis játékát. Az elmúlt években is rendre ez a két kiadó szállt versenybe az egyébként elég szűkös piac trónjáért. Tavaly a FIFA 17 egyértelműen jobb volt ellenfelénél, hiszen a játékmenet is jó irányba fejlődött, a látvány is remek volt, a tartalomra továbbra sem lehetett panasz, ráadásul kaptunk egy kimondottan élvezetes sztori módot is. Ezzel szemben a Pro Evolution Soccer 2017 mindössze néhány exkluzív licencet tudott felmutatni, amelynek köszönhetőn valóban elképesztően élethű formában köszönt vissza a Camp Nou, a Signal Iduna Park és a Anfield Stadium is. De lényegében más újítást nem nagyon tudott felmutatni a játék.

Az ígéretek szerint idén másképp lesz: a Konami bejelentette, készül a Pro Evolution Soccer 2018. A focis játékra ráfér a ráncfelvarrás, ezt belátták a készítők is, akik sok tekintetben igyekeznek megújítani a játékot. A legfontosabb, a játékmenet sok új funkcióval kibővül majd, ilyen lesz a Real Touch+ rendszer is. Ennek köszönhetően a focisták bármely testrészükkel interakcióba léphetnek az egyébként teljesen kiszámíthatatlanul viselkedő labdával. Mindig az adott helyzetnek megfelelően érnek majd hozzá, ha úgy jön ki, akkor testtel sodorják tovább és hasonlók. A készítők teljesen átalakítják a rögzített szituációk kezelését, így megújul a szabadrúgás és a büntető is, de lehetőségünk lesz egy játékossal is elvégezni a kezdőrúgást. A kezelőfelület is vadonatúj lesz, valamint a meccsek körítése is. A mérkőzések közben bepillanthatunk majd az öltözőbe, interjút adhatunk, a szezonok előtt felkészülési tornákon vehetünk részt. A menedzsment részben megjelennek a valódi játékosok fényképei, a készítők pedig alaposan felturbózzák az átigazolási rendszert.

A PES 2018-ban arra is lesz lehetőségünk, hogy barátainkkal kiegészülve online kooperatív mérkőzéseken vegyünk részt. Ezek kettő a kettő vagy három a három elleni felállásban zajlanak majd. A grafikára is lesz gondja a készítőknek. A licencelt stadionok idén is megszólalásig hasonlítani fognak az eredetire, de a többi aréna is meseszépen fest majd. Igaz ez a játékosokra is, akiknek nem csak a megjelenését, de még a mozgását is a legapróbb részletekig lemásolják – még azt is, hogyan gyalogolnak, hogyan áll rajtuk a mez.
A Pro Evolution Soccer 2018 a tervek szerint szeptember 14-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Pro Evolution Soccer 2018 bejelentés
Pro Evolution Soccer 2018 bejelentésPro Evolution Soccer 2018 bejelentésPro Evolution Soccer 2018 bejelentésPro Evolution Soccer 2018 bejelentésPro Evolution Soccer 2018 bejelentés
Pro Evolution Soccer 2018
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Pro Evolution Soccer 2018

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló