Mario Tennis Aces
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Destiny 2

Számos új információ látott napvilágot a Destiny 2-ről

A Battle.net rendszerét használja a külön készülő PC-s verzió.

2017.05.19. 09:30 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Bungie számos új információt fedett fel az ősszel - PlayStation 4 és Xbox One konzolokra szeptember 8-án - érkező Destiny 2-ről, megpróbáljuk a fontosabbakat összefoglalni.

Kezdjük a számítógépes változattal! A PC-s játékosoknak tovább kell várniuk a megjelenésre - még nem tudni hozzá időpontot -, azonban annyit már tudni, hogy Steam helyett a Battle.net rendszerét fogja használni platformként a játék. Ez egyben azt is jelenti, hogy a játékosok a Blizzard rendszerében kommunikálhatnak barátaikkal, és az ott összegyűjtött - a World of Warcraftban összefarmolt, majd WoW Tokenre váltott - egyenlegből akár meg is vásárolhatják a Destiny 2-t. PC-n természetesen 4K-ban, 3820*2160-as felbontásban is futtatható lesz a játék, és nem építenek bele fps-limitet. Átkonfigurálható lesz a billentyűzet, szöveges chatre is lesz lehetőség, és a 21:9-es oldalarányú monitorokat is támogatja majd a program. Ezt a verziót nem a Bungie végzi, hanem a Vicarious Visions csapatot bízták meg a munkával.

A játék Crucible nevet viselő kompetitív multiplayer részében két négyfős csapat vehet részt, azaz kevesebb, mint az első rész esetében volt. A HUD-on is változtatnak, látható lesz például, ha ellenfelünknek erősebb lőszere van vagy elérhető szuperképessége.
De ha nem másokkal szeretnénk játszani, akkor is rengeteg tartalom vár ránk, több, mint az előző részben. Az NPC-ktől mellékküldetéseket kapunk, például kincseket kell megkeresni vagy elhagyott szektorokat felfedezni, ahol egy-egy főellenfélnél lesz a kulcs a kincsesládához. A tevékenységeket azonnal a világokon is kezdeményezhetjük, nem kell visszamennünk az űrbe - világból amúgy négy új vár majd felfedezésre: a Titan, az Io, a Nessus és a European Dead Zone a Földön.

A Destiny 2 játékon belül fogja támogatni a klánokat, nem kell a Bungie weboldalára menni az ezzel kapcsolatos funkciók eléréséhez. A raideket és Nightfall Strike-okat matchmakinggel egészítik ki, azaz ha nem tudunk csapattal nekiindulni ezeknek a nehezebb feladatoknak, a szerver keres társakat mellénk. (Az első részben az egyedül játszadozók kevésbé tudtak hozzáférni a magasabb szintű tartalmakhoz.) Egyedülálló játékosként az új részben már megnézhetjük, mely klánokból indulnának épp egy olyan raidre, amelyhez szívesen csatlakoznánk, és hozzájuk csapódva indulhatunk neki a küldetésnek.
Megújul a fegyverek besorolása: az elsődleges, másodlagos és heavy kategóriákat a Kinetic, Energy és Power fegyverhelyek váltják fel. Az utóbbiba tartozik például a fúziós és a távcsöves puska, valamint a gránátvető. Új szuperképességek is érkeznek, a warlock karakter számára például a kardot használó Dawnblade, amellyel a levegőbe ugorva csaphatunk le az alattunk lévőkre. Ehhez hasonlóan az Arcstrider használatával egy bottal üthetjük ellenfeleink fejét.

A teljes bejelentő esemény az alábbi videóban nézhető meg: 14:10-től kezdődően. ■

Destiny 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Destiny 2

hozzászólások (3)

Peace
Peace 2017.05.19. 12:52
Mindenképpen belenézünk, ha lesz beta. ;)
ivanova36
ivanova36 2017.05.19. 16:37
A tékozló fiú, némi műtét, névváltás és kis ps4es kitérő után csak hazatalált.
Raistlin666
Raistlin666 2017.05.20. 17:20
Zárt béta 1000% lesz, mivel az előrendelések mellé be van ígérve kulcs. De az első részből volt PS4-re demó és nyitott béta is. Nem akarták rejtegetni már akkor sem. Szerintem itt is lesz bőven idő és hely kipróbálni PC-n is. De törés az nem lesz, mivel leszerződtek a Battlenet-re a PC verzióval.

Én még a PS+ előfizetésem újraindítását is ehhez igazítom majd, mert megint lesz beletolva pár 100 óra! Igaz jól belegondolva a 33k játék+seasonpass és még 12-14k éves ps+...inkább össze sem adom...:-|
ajánlott olvasnivaló