Mario Tennis Aces
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Warhammer 40,000: Dawn of War III

Hamarosan frissül a Warhammer 40,000: Dawn of War III

Az Annihilation frissítéssel új játékmódok, új térkép és új skinek is érkeznek.

2017.06.18. 15:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Holnapután érkezik a Warhammer 40,000: Dawn of War III legújabb frissítése, amely az Annihilation alcímet kapta. A címválasztás nem meglepő, hiszen a frissítéssel két új játékmód debütál, amelyek történetesen az Annihiliation Classics és az Annihilation with Defenses neveket kapták.

Mindkettő a klasszikus várvédős játékokból merített ötletet, de akad köztük néhány eltérés. Az Annihilation Classics módban csak akkor tudunk őrtornyokat építeni, ha a megfelelő doktrina birtokában vagyunk. Ilyenből frakciónként egy-egy van, ezek pedig nem csak az új játékmódokban, hanem a többiben is elérhetőek lesznek. Az Annihilation with Defenses játékmódban viszont előre meghatározott helyeken állnak tornyaink, amelyek megvédenek egészen addig, amíg felépítjük seregeinket. Mindkét játékmódban akkor ér véget egy mérkőzés, ha valamelyik fél összes kulcsfontosságú épülete elesik. Az Annihilation játékmódok természetesen nem csak a mesterséges intelligencia ellen, hanem a többjátékos részben is elérhetőek.

A frissítéssel új térkép, a Mortis Vale is debütál, amely kifejezetten az új játékmódhoz készült. Ez a kettő a kettő és a három a három elleni csatákban is elérhető lesz minden játékmódban. Az Annihilation viszont nem csak ezen, hanem a többi pályán is kipróbálható lesz. Végül a frissítés részét képezi majd három új skin is – egy-egy minden frakcióhoz. Az új frissítés tehát két nap múlva, június 20-án érkezik meg. ■

Warhammer 40,000: Dawn of War III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Warhammer 40,000: Dawn of War III

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló