Mario Tennis Aces
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Monster Hunter: World

Monster Hunter: World játékmenet-bemutató

Bő húsz percben ismerkedhetünk a népszerű sorozat új epizódjával.

2017.07.07. 19:08 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Monster Hunter széria közel másfél évtizedes múltra tekint vissza, ez idő alatt meglehetősen népes rajongótábort gyűjtött maga köré. Ez a rajongótábor örömmel fogadhatta a hírt az idei E3-on, hogy készül az új rész, a Monster Hunter: World. A Capcom a minap egy vadonatúj játékmenet-bemutatóval rukkolt elő, amelyben mindjárt bő húsz percen át vezetnek be minket a ránk váró kalandokba. A játékosok most is ugyanazt tehetik, amit a korábbi részekben: szörnyekre vadászhatnak. Mindezt egy vadonatúj kontinensen, ahol régi és új szörnyetegek is kószálnak a vadonban. Köztük lesz olyan, amely képes egészben lenyelni az embert (Great Jagras), de lesz régi közönség-kedvenc is (Rathalos). A vadászathoz elengedhetetlen a megfelelő fegyver és felszerelés kiválasztása, ebben is bőséges kínálat áll majd a játékosok részére.

A Monster Hunter: World megjelenése még a messzi távolba vész: csak valamikor 2018 elején lehet esedékes PlayStation 4-en és Xbox One-on, míg PC-n csak valamikor később várható. ■

Monster Hunter: World
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Monster Hunter: World

hozzászólások (2)

GustyX
GustyX 2017.07.08. 17:00
Jajj... Elég gyakran teljesen félreinformáló hírek vannak az oldalon, nem ártana egy picit utánanézni a híreknek, mielőtt kiteszitek.
"kizárólag PlayStation 4-en" = PC, PS4 és X1.
GeryG
GeryG 2017.07.08. 21:14
Thx, javítva.
ajánlott olvasnivaló