Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Empyre: Lords of the Sea Gates

Kalandok az elárasztott New Yorkban: jön az Empyre: Lords of the Sea Gates

Neo-viktoriánus környezetben játszódó izometrikus RPG érkezik ősszel.

2017.07.13. 14:48 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Coin Operated Games műhelyében lázas munka folyt az elmúlt években, ma pedig elérkezett az idő, és végre bejelentették első játékukat, az Empyre: Lords of the Sea Gatest. Amerikában, egész pontosan New Yorkban járunk, 1911-ben, azonban egy alternatív valóságban, egyfajta neo-viktoriánus - egyes elemeiben steampunk - helyszínen. A várost elárasztotta a víz, amely azonban emberi fogyasztásra alkalmatlan. Így aztán a legnagyobb érték nem más, mint az ivóvíz, főhősünk pedig nem más feladatot kap, minthogy társakat gyűjtve maga mellé kutasson friss vízkészletek után. Az út során emberi és nem emberi ellenfelekkel is szembe kell szállnunk.

Egy izometrikus nézetű RPG játék lesz az Empyre, a kilencvenes évek klasszikus szerepjátékaihoz hasonló megjelenéssel. A harcrendszer keveri a valós idejű és körökre osztott megoldásokat: először egy tervezési fázisban adhatjuk meg karaktereink feladatát, majd az akciómódban ezeket egyszerre hajtják végre, de eközben is irányíthatjuk a szereplőket.

A játékban keverednek az 1910-es évek mindennapjai és napjaink problémái: a fő célok és a mellékküldetések során olyan dolgok várnak ránk, amelyekkel az akkori emberek is találkoztak, azonban a sztoriban megjelenik a globális felmelegedés és az óceánok vízszintjének emelkedése is. Egyúttal olyan elemek is megjelennek, mint az akkoriban veszélyes anyagokból készült orvosságok.

Az Empyre: Lords of the Sea Gates az ősz folyamán fog megjelenni PC-re, Steamen. További információk az elkövetkező hetekben várhatóak. ■

előző
következő
Kalandok az elárasztott New Yorkban: jön az Empyre: Lords of the Sea Gates
Kalandok az elárasztott New Yorkban: jön az Empyre: Lords of the Sea GatesKalandok az elárasztott New Yorkban: jön az Empyre: Lords of the Sea GatesKalandok az elárasztott New Yorkban: jön az Empyre: Lords of the Sea GatesKalandok az elárasztott New Yorkban: jön az Empyre: Lords of the Sea GatesKalandok az elárasztott New Yorkban: jön az Empyre: Lords of the Sea GatesKalandok az elárasztott New Yorkban: jön az Empyre: Lords of the Sea Gates
Empyre: Lords of the Sea Gates
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Empyre: Lords of the Sea Gates

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló