Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Middle-earth: Shadow of War

Mobilplatformokra is jön egy Middle-earth: Shadow of War

Csakhogy ez azért erősen elüt majd a PC-re és konzolokra készülő változattól.

2017.08.03. 22:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

PC, PlayStation 4 és Xbox One mellett iOS-re és Androidra is meg fog jelenni idén ősszel a Middle-earth: Shadow of War. Ám a csavar a történetben, hogy a mobil platformokra szánt változat egészen más lesz, mint a már megismert alkotás. A fejlesztést a IUGO Mobile Entertainment csapata végzi és ingyen fog megjelenni. A játékban tovább folytathatjuk majd Talion kalandjait Mordor zord földjén, kalandunkban pedig egy sor ismerős harcos csatlakozik majd hozzánk. Így harcolhatunk Gimli, Boromir, Eltariel, Celebrimor és más közönségkedvenc szereplő oldalán. Minden karakter fejleszthető, amivel egy sor különleges képességre és felerősített támadásokra tehet szert. A Middle-earth: Shadow of War mobiljáték keretében első alkalommal mutatkozik be mobil eszközökön a Nemezis rendszer, mellyel a játékosoknak lehetősége lesz megépíteni saját ork seregüket.

A játékra már lehet előregisztrálni a hivatalos oldalon, cserébe exkluzív karaktercsomagot kapunk. Az iOS készülékkel előregisztráló játékosok csomagjának tartalma Ratbag és egy ork kezdő csapat, míg az Android készülékkel előregisztrálók Shelob karakterén kapják meg valós alakjában, aki a sorozat történetében első alkalommal lesz játszható karakter. Megjelenéskor minden tartalom elérhető lesz.

A Middle-earth: Shadow of War PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra október 10-én fog megjelenni, de az iOS és Android változat egyelőre nem kapott pontos dátumot. Túl sokat azonban nem valószínű, hogy várni kell majd rá. ■

Middle-earth: Shadow of War
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Middle-earth: Shadow of War

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló