Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü

Vezetékkel és anélkül is használható a Tt eSPORTS Level 10 M Hybrid Advanced egér

Vezetékkel és anélkül is használható a Tt eSPORTS Level 10 M Hybrid Advanced egér

Lézeres érzékelő, akár 16 ezer dpi felbontás, kétzónás RGB-megvilágítás az új modellben.

2017.08.06. 16:17 | szerző: Dino | kategória: Kütyü

Level 10 szériájának folytatásaként egy újabb gamer egér érkezik a Tt eSPOSTStól, mégpedig a Level 10 M Hybrid Advanced, amely egyaránt használható vezetékkel és anélkül. A lézeres megvilágítással működő AVAGO 9800 optikai érzékelő akár 16000 dpi-s felbontást tesz lehetővé, de sokaknak valószínűleg elegek lesznek az alapbeállítások (800, 1600, 3200 és 5000 dpi), amelyek között egyetlen gombnyomással válthatunk menet közben is. A fő gombok alatt Omron mikrokapcsolókat találunk, amelyek akár 50 millió kattintást is kibírnak. Vezeték nélküli módban akár 15 órát kibír az egér, a számítógéppel pedig 5,8 GHz-es frekvencián kommunikál ilyenkor, ami nagyfokú pontosságot ígér. Feltöltése 4 órát vesz igénybe, de természetesen ilyenkor vezetékes módban tovább játszhatunk.

A Level 10 M Hybrid Advanced megtartotta a korábbról ismert fura, de szellős kialakítást, amelynél a tető dőlésszögét előre-hátra, valamint oldalra is 5-5 fokban módosíthatjuk, és a magasságot is szabályozhatjuk +/- 5 mm-es távon. Ezen felül a manapság divatos RGB-megvilágítást is megkapta az egér: két zónában függetlenül állíthatjuk be a színeket és effekteket. Beállításainkat a 128 kB belső memóriába menthetjük el, akár 5 külön profilba. Összesen hat gombot programozhatunk be, köztük egy ötirányú kapcsolóval.
A Level 10 M Hybrid Advanced 89,99 dolláros ajánlott végfelhasználói áron kerül a boltokba. ■

előző
következő
Vezetékkel és anélkül is használható a Tt eSPORTS Level 10 M Hybrid Advanced egér
Vezetékkel és anélkül is használható a Tt eSPORTS Level 10 M Hybrid Advanced egérVezetékkel és anélkül is használható a Tt eSPORTS Level 10 M Hybrid Advanced egérVezetékkel és anélkül is használható a Tt eSPORTS Level 10 M Hybrid Advanced egér

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló