Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

World of Warships

Megérkezett a World of Warships 0.6.9-es frissítése

Dasha ismét videóban prezentálja az újdonságokat.

2017.08.11. 13:42 | szerző: Dino | kategória: Játék

Tegnap ismét frissült a World of Warships, mégpedig a 0.6.9-es update érkezett meg hozzá. Ennek egyik újdonsága az egyedi parancsnokok megjelenése, kezdve Yamamoto Isorokuval. A hozzá kapcsolódó új kampányt teljesítő játékosok megkapják ezt a parancsnokot 15 skillponttal, valamint két egyedi képességgel: Concealed Reserves (a First Blood achievement megszerzése után a Yamamoto Isoroku parancsnoksága alatt álló aktuális hajó teljesítményét javítja) és Second Wind (a Kraken Unleashed achievement megszerzése után aktiválódik, ha parancsnokunkkal hajózunk, és többek közt gyorsít egyes fegyverzetek feltöltési idején és a hajó HP-ja legfeljebb 48%-ig 120 másodpercen belül visszatöltődhet).

Emellett számos kisebb-nagyobb módosítás történt még a játékban, amelyek teljes listája itt tekinthető meg. Az alábbi videóban pedig szokás szerint a Wargaming Dashája prezentálja az újdonságokat. ■

World of Warships
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
World of Warships

hozzászólások (1)

ivanova36
ivanova36 2017.08.11. 20:07
Sajnos a wargaming ismét alkotott. Mielőtt lelkesen nekiesnénk végigdarálni az új küldetéseket a hero parancsnokért, győződjünk meg róla, hogy van-e hozzá való hajónk. Igen, T8-as a minimum hajó amivel neki lehet esni a feladatsornak, ráadásul nem árt ha minden ágból (romboló, cirkáló, csatahajó, repülőgép-hordozó) van legalább egy T8-as, de persze T10es lenne a legjobb.
T7 és az alatti játékosok addig kimaradnak míg nem érik el a T8at.
Ezzel együtt elindult a spéci heti küldisor is a brit csatahajókért. Spéci, hogy három héten át hetente más küldisort kapunk és melyek végén tervrajzokat kapunk, amikkel majd a hónap végén érkező brit csatahajókból lehet a megszerzett tervrajzok mennyiségétől függően T3-T4-T5 csatahajtó kiváltani. A küldisor kezdéshez legalább T4-es hajók kellenek.
ajánlott olvasnivaló