Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Wolfenstein II: The New Colossus

Zseniális TV-műsorok a Wolfenstein II: The New Colossusban

Blitzmensch, avagy a náci rezsim szuperhőse! Liesel, a robotkutya kalandjai. És persze a Trust in Brother, avagy a fivérek mindig segítik egymást!

2017.09.01. 11:57 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Amerika kapitányt, Batmant és a többi hasonló szuperhőst nem nagyon kell bemutatni senkinek. Na, de képzeljük el, hogy a náci hadi gépezet annak rendje és módja szerint leigázta az USA-t is. Na, ilyenkor mi van? Semmi gond, új szuperhős születik, méghozzá a gaz amerikaiakat könnyedén móresre tanító Blitzmensch!

Természetesen a Wolfenstein II: The New Colossusról van szó, pontosabban annak egy új traileréről. Ebben mutatkozik be a náci rezsim propagandaműsora, amely a klasszikus Batman sorozatra megszólalásig hasonlító szuperhősös TV-sorozatot reklámoz. Habár a video végén a játékmenetből is kapunk néhány jelenetet, inkább a Blitzmensch rajzfilm-előzetese miatt érdemes megnézni az új trailert!

A sorozat mellett más propaganda műsorok is lesznek, amelyek a játék különböző pontjain bukkannak majd fel. Ilyen a German… or Else! című kvíz:

A Liesel TV-sorozat, amely egy kislányról és robotkutyájáról szól (ezt láthattuk az E3-on is korábban):

Valamint a Trust in Brother TV-s sitcom, amely két fivérről szól:

A Wolfenstein II: The New Colossus október 27-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. És a jelek szerint egyelőre nem apad a fejlesztők kreativitása… ■

Wolfenstein II: The New Colossus
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Wolfenstein II: The New Colossus

hozzászólások (1)

KobraP
KobraP 2017.09.03. 18:14
Végülis a háború után - közben ugyanezt csinálta Amerika :) .
Csoda hogy nem óvták meg és nem kellet ezeket cenzúrázni ... nem lepődtem volna meg, amennyire érzékenyek ebben a témában egyesek.
ajánlott olvasnivaló