Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Divinity: Original Sin II

Megjelent a Divinity: Original Sin 2

Immár nem a korai változat, hanem a teljes játék érhető el a Steamen.

2017.09.15. 17:58 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Szinte napra pontosan egy évet töltött a Steamen a Divinity: Original Sin 2 korai változata. Tavaly szeptember közepe óta lehetett kipróbálni a Larian Studios fantasy szerepjátékát, amely tegnap végül elérte végleges formáját. Immár tehát a teljes játékot lehet megvásárolni a Steamen, a premier alkalmából egy új előzetest is kapott a játék. Ebben nagyjából összefoglalják, hogy mi mindent is lehet csinálni a játékban.

Érdekesség, hogy a premiert megelőz napon a korai változat letaszította a trónról a Playerunknown’s Battlegroundsot, amely hetek óta a legkelendőbb játék volt a Steamen. Ez nem is annyira meglepő, ha megnézzük a korai változat tetszési indexét. Az ugyanis 93%-ot mutat közel 4000 felhasználó értékelései alapján. ■

Divinity: Original Sin II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Divinity: Original Sin II

hozzászólások (64)

jawsika
jawsika 2019.01.07. 12:24
Én gyűröm az első végigjátszást, eddig 2x futottam neki, de bevallom, azzal együtt, hogy nagyszerű, nekem kicsit még talán sok is. Tipikusan második végigjátszásra fogom a legjobban élvezni típusú játék, amikor már ismerni fogom. Lohse-t választottam, Red Prince, Ifan és Fahne jönnek velem. Nem tudom, hogy hol tartok a sztoriban, azt hiszem azért lassan a vége felé kanyarodhatok. Eddig 70-80 órám van benne, de mindent átnézek és bejárok. Iszonyatosan erős cím... Olyan megoldások és olyan... hihetetlen kreatív lehetőségek vannak benne, amit talán sosem láttam még. Most melóból nincs időm, de majd lehet, még belelovalom magam.
Peace
Peace 2019.01.07. 13:08
Mi van veletek? :-P Nem merek egyedi karaktert meg majd második végigjátszásra fogom igazán élvezni. Ez egy szerepjáték, merjetek beleugrani! Elsőre is elképesztően zseniális tud lenni! Azzal kell játszani, ami közel áll hozzád vagy szimpatikus. Szerintem még nem is igen választottam előre generált karaktert soha, ha volt lehetőség sajátra. Most már csakazértis végigviszem másodszor, annyi szó esik róla. :-D
gothmog
gothmog 2019.01.07. 13:57
Én nekiugrottam először egy előtörténetes (Fane), majd kb. 3-4 órával később inkább egy saját (elf közelharcos), majd újabb kb. 4-5 óra elteltével mégis inkább előtörténetes (Fane) karakterrel. Ez utóbbi verzióval vittem végig.

Szóval nem "nem merek", hanem próbálgatás és tapasztalgatás vezetett a véleményem kiformálódásához.

Egyébként alapvetően én is kerülöm a pregenerált karaktereket, mindig szeretek sajátokat összeügyködni. Ám ez a játék itt pont a kivétel: állítom, hogy az előtörténetes karakterek valamelyikének a bőrébe bújása érdemi többletet ad a játékélményhez.

De különben ezen kár vitatkozni: nyilván mindenki játsszon úgy, ahogy jólesik.;-)
jawsika
jawsika 2019.01.07. 14:45
Én meg minden játékkal így vagyok kb a zsánerből. Először megismerem, kiismerem, bizonytalan vagyok, nekem az nem az igazi. Viszont másodikra már imádom. Nem is feltétlenül kell végigvinnem, elég ha kiismerem. Pl Dragon Age Origins-t legalább 3x elvittem az Országgyűlésig, és utána vittem végig. És így lett tökéletes számomra.

Egy Skyrimben szuper a saját karigenerálás, de ebben a címben szerintem érdemben jobb lesz a játék az előregenerált karakterekkel.
Peace
Peace 2019.01.07. 17:54
"...nyilván mindenki játsszon úgy, ahogy jólesik" Teljesen igazad van. ;-) Csak ugyebár minden furcsának tűnik, ami nem saját szemszög. :-P
ajánlott olvasnivaló