Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed Origins

Assassin’s Creed Origins – lopakodás az ókori Egyiptomban

Újabb előzetest kapott a hó végén érkező akció-kalandjáték.

2017.10.07. 14:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ahogy közeledünk a premierhez, a Ubisoft is egyre jobban felpörgeti az Assassin’s Creed Origins marketing-kampányát. Lassan minden napra jut valami kis infó vagy épp előzetes a játékról.

A legutóbbiban a fejlesztők mesélnek a játékmenetről, azon belül is leginkább a lopakodásról. A csendes árnyékként való közlekedés és a lesből támadás mindig is szerves részét képezte a sorozatnak, mint az orvgyilkosok egyik jellegzetessége. Ez nem lesz másképp most sem. Lesznek már régről ismerős módszerek és technikák, de lesznek újdonságok is. Ilyen lesz a Predator íjunk is, amely lazán dacol a fizika összes törvényével. A kilőtt nyilakat ugyanis mi magunk irányíthatjuk. Kilőjük északnak, majd könnyedén keletnek fordulunk vele, hogy az épület mögött bujkáló őrrel végezzünk. Szintén érdekes (és talán kevésbé szürreális) újítás az idő forgatása. Ha úgy érezzük, nappal túl éberek az őrök egy célterületen, akkor egy bokorban meghúzódva megvárhatjuk, amíg beesteledik. Ilyenkor egy picit felgyorsíthatjuk az idő múlását. Lehetőségünk lesz állatokat szelídíteni is, akikkel aztán elterelhetjük az őrök figyelmét. Egy oroszlán hasznos társunk lehet egy tábor megtisztítása során.

Az Assassin’s Creed Origins október 27-én fog megjelenni. A lopakodós videón kívül még további kettőt összegyűjtöttünk nektek, hogy legyen mit nézegetni a hétvégén. ■Assassin's Creed Origins
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed Origins

hozzászólások (9)

GeryG
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Juraviel.Ihuan.Bedvin 2017.10.08. 10:40
Nem tudom, de az biztos, hogy jó hasonlat. :D
ivanova36
ivanova36 2017.10.08. 11:23
Tiszta sor. Nekem a heppem, hogy ha már ez az origins, az eleje, a kezdet, akkor lehet érdekesebb lenne időrendben haladni és a régieket is felújítva kiadni, egységesebb harcrendszerrel. Ahogy pl a Homeworld felújítás is "sikerült". A HW1et kiadták felújítva, HW2 UI és irányítással.

Az ilyen oldalválasztás talán akkor lenne hasznos, ha a játékos nem a főhős, hanem csak egy a sok közül, jellemzően MMO-kban lenne helye. Pl a World of Warcraftban érdekes lenne, hogy emberként "repuzhatsz" a hordához, vagy a más frakcióhoz. Persze most már ott is lassan tárgytalan a jó és rossz oldal, de az más kérdés...

Oldalválasztáshoz másik gondolat: "Kisgyerekként mindig Batmannek szurkoltam, felnőttként inkább Jokernek, jobban megértem az ő álláspontját".
Sucee
Sucee 2017.10.08. 14:22
Már csak az is túl sok munka lenne, ha csak teljesítményben akarnák feljavítani a régi részeket, de az meg már irdatlan idő, ha ennyire belenyúlsz a játékmenetbe. Szóval ain't nobody got time for that, meg eleve ki a fene játszaná végig megint őket (ain't nobody got time for that either), veszteséges vállalkozás lenne.
ivanova36
ivanova36 2017.10.08. 15:25
Remake-remastered gamek korában nem biztos. Rengeteg munka lenne, de rengeteget meg lehet spórolni, hiszel alapjaiban már készen van. Ráadásul ki lehetne javítani pl az AC5-AC6 hibáit is, igaz rájuk csak sok év múlva kerülhetne sor. Addigra azok is megérnek a felújításra.
ajánlott olvasnivaló