Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sudden Strike 4

Készül a Sudden Strike 4: Road to Dunkirk

Kiegészítőt kap a stratégia, amelyben két új minikampányban négy új küldetést teljesíthetünk.

2017.10.10. 17:38 | GeryG | kategória: Játék

A hazai Kite Games stúdiójában készült el a nyáron megjelent Sudden Strike 4. A játék igyekezett a mai játékosok elvárásaihoz is igazodni, így talán egy picit a veterán rajongók igényei a háttérbe szorultak. De összességében azért egész jól sikerült. A készítők pedig már dolgoznak is a bővítésén, jön a Road to Dunkirk kiegészítő.

Ebben két új minikampány kap helyet, összesen négy új küldetéssel, amelyek természetesen az Operation Dynamo, vagyis a Dinamó hadművelet körül forognak. Az egyik kampányban a németek oldalán harcolhatunk, a feladat pedig áttörni a francia védelmi vonalakat Lille mellett, majd Dunkirk bevétele után elpusztítani a brit hadihajót. A másik kampányban pedig a britek oldalán ellentámadást kell indítani Ypresnél, majd a lehető legtöbb katonát kimenekíteni Dunkirk partjainál. Két új parancsnok is debütál: francia oldalon Charles de Gaulle, míg a britek oldalán Harold Alexander. Emellett tíznél is több új egységet kapunk, köztük a német SIG 33 Bison önjáró löveg, a francia Char B1 nehézpáncélos, valamint a brit A10 Cruiser Mk. II közepes tank vagy a HMS Ivanhoe romboló.

A Sudden Strike 4: Road to Dunkirk október 20-án fog megjelenni, és a Steamen lehet majd megvásárolni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Készül a Sudden Strike 4: Road to Dunkirk
Készül a Sudden Strike 4: Road to DunkirkKészül a Sudden Strike 4: Road to DunkirkKészül a Sudden Strike 4: Road to DunkirkKészül a Sudden Strike 4: Road to DunkirkKészül a Sudden Strike 4: Road to DunkirkKészül a Sudden Strike 4: Road to DunkirkKészül a Sudden Strike 4: Road to Dunkirk
Sudden Strike 4
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sudden Strike 4

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló