Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Szabadidő

John Romero is eljön az ötödik PixelConra

John Romero is eljön az ötödik PixelConra

November 11-én jön Budapestre a DOOM legendás tervezője.

2017.10.18. 23:35 | szerző: Dino | kategória: Szabadidő

Idén immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre az Insert Coin Egyesület gamerbulija, a PixelCon. (A harmadikról itt láthatjátok fotóinkat.) A program alapvetően a szokásos lesz: retro videojátékok midnen mennyiségben, gamerközösségek standjai, arcade játékgépek, Kreatív Pixels kézművesszekció, cosplay, videojátékos versenyek, indie fejlesztők versenye stb. Este 9 után pedig chipzenei buli lesz, amelynek fellépői: IO, Failotron Áron, Chipzel (IRL) és Quixotic.

Azonban egy igazán nagy dobással készülnek a szervezők november 11-ére: a rendezvény sztárvendége nem más lesz, mint John Romero, a DOOM (és más játékok) legendás tervezője. Egyórás előadását mindenki megnézheti, aki pedig extra jegyet vásárol, az akár aláírást is szerezhet tőle, DOOM 2-zhet ellene 10 percet vagy részt vehet az esti zártkörű rendezvényen az InGame Esport Lounge-ban, ahol persze Romero is ott lesz. Az egykori id Software-es fejlesztő videoüzenetet is küldött.

További részletek és jegyvásárlás a rendezvény oldalán található. A napijegy 10 euróba kerül (aki csak az esti koncertekre kíváncsi, az 1000 forintért juthat be), a Romerohoz kapcsolódó extra jegyek limitált mennyiségben 20, 50, ill. 200 eurós áron kaphatók. Nyitás reggel 10 órakor, a helyszín pedig ezúttal az ELTE Lágymányosi Campus északi tömbjének Gömb aulája. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló