Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Total War: Rome II

Új kiegészítőt kap a Total War: Rome II

A Warhammer epizódok után a legnépszerűbb Total War játék tovább bővül.

2017.11.07. 21:02 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A The Creative Assembly jelenleg a Total War: Warhammer epizódokkal van elfoglalva, de ez nem jelenti azt, hogy más projektekre ne futná az erejükből. Ezt bizonyítja az is, hogy a Youtube-csatornájukra felkerült egy alig kilenc másodperces kis szösszenet is, amely mindössze egyetlen kérdésből áll: „Ez a birodalom vége?... Vagy csak a kezdet?” A kérdés után pedig felsejlik a Total War: Rome II cím.

Új kiegészítőt kap tehát a 2013-as stratégiai játék, ám egyelőre részleteket nem árultak el a készítők. Néhányan talán furcsállhatják, hogy miért foglalkoznak még ezzel az epizóddal, hiszen már három újabb rész is érkezett utána. Az ok viszont egész egyszerű is lehet: a Total War: Rome II máig a sorozat egyik legnépszerűbb része a Steamen, amelyet jelenleg csak a két Warhammer epizód előz meg.

Várhatóan hamarosan felfedik az első részleteket a kiegészítőről, ám addig marad a találgatás. A stúdió egyébként a napokban beszélt a sorozat jövőjéről is. Bár jelenleg a Warhammer trilógia második és lassan harmadik fejezete lesz porondon, utána visszatérnek a valós történelmi eseményekhez. Ráadásul az új epizód egy vadonatúj történelmi korszakot fog feldolgozni. ■

Total War: Rome II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Total War: Rome II

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló