Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü

Megérkezett a Cooler Master MasterKeys MK750 mechanikus billentyűzet

Megérkezett a Cooler Master MasterKeys MK750 mechanikus billentyűzet

Mágneses csuklótámasz is tartozik az új gamer klaviatúrához.

2017.11.22. 17:08 | szerző: Dino | kategória: Kütyü

Újabb mechanikus billentyűzetet dobott piacra a Cooler Master. A MasterKeys MK750 egy Cherry MX kapcsolókat használó klaviatúra, amelyhez mágnesesen kapcsolható csuklótámasz is, amelyet memóriahabbal töltöttek és műbőrrel borítottak. A mai divatnak megfelelően RGB-s megvilágítást is kapott az MK750, ráadásul az összes gomb színét külön-külön beállíthatjuk a szoftver segítségével. Amúgy meghajtóprogram nélkül is használható a klaviatúra, és a beállításokat - például a megvilágítási módot - így is szabályozhatjuk, megfelelő billentyűkombinációk segítségével. A gombokon kívül a billentyűzet oldalain is találhatunk fénysávokat.

Az eloxált alumínium házba szerelt billentyűzethez leválasztható, a csatlakozóhoz USB Type C-n kapcsolódó kábel tartozik. Találunk rajta négy multimédia gombot is (némítás, play/pause, sávléptetés). A dobozban kapunk kilenc PBT gombot is, ezekre a WASD billentyűket, a kurzornyilakat és az Escape gombot cserélhetjük le.
A MasterKeys MK750 53900 forintos ajánlott bruttó kiskereskedelmi áron került a boltokba. ■

előző
következő
Megérkezett a Cooler Master MasterKeys MK750 mechanikus billentyűzet
Megérkezett a Cooler Master MasterKeys MK750 mechanikus billentyűzetMegérkezett a Cooler Master MasterKeys MK750 mechanikus billentyűzetMegérkezett a Cooler Master MasterKeys MK750 mechanikus billentyűzet

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló