Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed Rogue

Assassin’s Creed Rogue PS4-re és X1-re?

A játék eredetileg csak az előző konzolgenerációra készült el, de könnyen lehet, hogy a mostanira is megjelenik.

2017.11.29. 10:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ha mondani kell egy olyan Assassin’s Creed epizódot (szigorúan az alapsorozatból), amely kevésbé volt rivaldafényben, mint a többi, akkor sokan bizonyára a 2014-es Assassin’s Creed Rogue-t vágnák rá. Miért? Mert a játék amolyan engesztelésül készült el a PlayStation 3 és Xbox 360 játékosoknak.

Épp a konzolos generációváltás korát éltük, és mindenki arra volt kíváncsi, milyen játékok jönnek PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Az Assassin’s Creed Unity volt az első, amely már csak az új konzolokra jelent meg, ellopva a show-t a Rogue elől. A sors fura fintora, hogy a Unity nem is feltétlenül az összehasonlíthatatlanul szebb, jobb, kidolgozottabb megjelenésével hívta fel magára a figyelmet, hanem megszámlálhatatlanul sok (néha egészen hajmeresztő és nevetséges) hibájával. Ezzel szemben a Rogue egész jól sikerült, és még a története is érdekes volt, hiszen ezúttal nem egy orvgyilkost, hanem egy templomos ügynököt alakítottunk. Az egyetlen komolyabb kritika talán csak a Black Flaghez képest minimális játékmeneti változás miatt érhette.

Nos, az Assassin’s Creed Rogue könnyen lehet, hogy a közeljövőben PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elkészül. A bizakodásra több olasz online áruház adhat okot, ahol már elő is lehet rendelni a HD-kiadást. Persze, amíg a Ubisoft hivatalosan be nem jelenti a játékot, érdemes az egészet fenntartásokkal kezelni, de manapság, amikor a HD remake-ek aranykorát éljük, egyáltalán nem tűnik légből kapott ötletnek a dolog… ■

Assassin's Creed Rogue
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed Rogue

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló