Pokemon Let's Go
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

STEEP

Nyílt bétába lépett a STEEP – Road to the Olympics

A kiegészítőben új sportágak is debütálnak, de új sztorit is kapunk.

2017.11.29. 11:27 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még az E3-on jelentette be a Ubisoft, hogy készül a STEEP következő komolyabb kiegészítője, a Road to the Olympics. Ebben két új helyszínnel – Japán és Dél-Korea – bővül ki a felfedezhető térségek kínálata, de új sportágakkal és egy érdekesnek ígérkező új sztorival is kecsegtet.

Utóbbiban egy freestyle versenyzőt alakíthatunk, akivel három versenyszámban kell aranyérmet szereznünk: Big Air, Halfpipe és Slopestyle. Az új sportágakat a Downhill és a Big Air képviseli majd. Előbbiben a lehető leggyorsabban kell lesiklani a kijelölt pályán, míg utóbbiban a lehető legnagyobb pontszámot kell elérnünk egyetlen ugrással. Aki Downhillben elég jó eredményt produkál, hogy a virtuális ranglista élére kerüljön, annak esélye lesz jegyet nyerni a Dél-Koreában rendezendő 2018-as téli Olimpiára is.

A kiegészítő nyílt bétája tegnap rajtolt el és egészen a premierig, december 4-ig futni is fog. A béta során a japán térség egy részét fedezhetjük fel, ahol két bázisugró és egy snowboard kihívást teljesíthetünk. A Road to the Olympics december 5-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

STEEP
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
STEEP

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló