Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Spider-Man (2018)

A Spider-Man készítői mesélnek a főgonoszról és Peterről

Az új trailerben közelebbről is megismerhetjük Mr. Negative-ot, valamint szó esik Peter Parkerről is.

2017.12.10. 18:26 | GeryG | kategória: Játék

Ha nagyon őszinték vagyunk, akkor igazán jó szuperhősös videojátékból nagyon kevés van. A Rocksteady Studios Batman: Arkham szériája igazi etalonnak számít e téren, bár annak sem mindegyik epizódja. Ide vehetjük a LEGO sorozat egyes részeit, amelyek a szuperhősök világát dolgozzák fel, valamint a Telltale Games Batman játékait is. Illetve említhetjük esetleg az Injustice játékokat, bár azok azért kilógnak a sorból, hiszen csak egyszerű verekedős játékok szuperhős karakterekkel.

Sajnos igazán jó Spider-Man videojátékról még ennyire sem beszélhetünk. Nem is volt belőlük túl sok, és azok közül is csak néhány emelkedett ki, a többi majdhogynem említésre sem méltó. De az Insomniac Games stúdiójában kizárólag PlayStation 4-re készülő új Spider-Man eddig amolyan messiásnak ígérkezik. A fejlesztők csak nagyon lassan csepegtetik róla az infót, de azok alapján tényleg az eddigi legjobbnak tűnő játék készül Pókemberről – és Peter Parkerről. Míg ugyanis a korábbi játékokban utóbbi alig-alig került szóba, itt bizony legalább akkora szerepe lesz, mint Bruce Wayne-nek az utóbbi évek Batman-játékaiban.

A főgonosz ezúttal Mr. Negative lesz, aki azért érdekes karakter, mert amikor éppen nem a szupergonosz énje kerekedik felül, akkor Martin Li személyében egy nagyon jó ember, többek közt Peter és May néni egyik barátja is. Róla, és Peterről is sok érdekes dolgot mesélnek el a készítők a PSX 2017-re készült új előzetesben. A játék jelen állás szerint valamikor 2018-ban jelenhet meg, remélhetőleg így is lesz. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Spider-Man (2018)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Spider-Man (2018)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló