Pokemon Let's Go
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sid Meier's Civilization VI

Tamar vezeti Grúziát a Sid Meier’s Civilization VI: Rise and Fallban

Ismét sor került egy újabb nép bemutatójára.

2018.01.09. 19:30 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Firaxis folytatva az elmúlt hetek hagyományait, ismét bemutatott egyet a Sid Meier’s Civilization VI Rise and Fall kiegészítőjének új népei közül. Ezúttal Grúziát ismerhetjük meg és vezetőjét, Tamart. És, ahogy megszokhattuk már, ők is kapnak saját egységet, vezetői képességet és egyedi épületet is.

Kezdjük a sort a saját katonai egységgel, a Khevsuretivel. Nevüket Grúzia egyik tartományáról kapták, ahol az elbeszélések szerint a helyi harcosok egészen a XX. század elejéig a középkort idéző fegyvereket preferálták. Így a játékban is kardokkal, vannak felszerelkezve. Hegy-völgyes környezetben támadóbónuszt kapnak, valamint nem szenvednek mozgékonysági hátrányt sem.

A grúzok egyedi épületet a Tsikhe, amely egy nagyon nehezen bevehető erőd. Különleges képessége, hogy a külső védelem erejét a maximumra növeli, míg az építési költsége alacsonyabb a városfalakénál. Emellett a megfelelő rendelet életbe lépésével később turisztikai bónuszt is ad. Tamar különleges képessége, hogy a teológia kifejlesztése után speciális hadat üzenhet másoknak, ilyenkor extra hitet kap a háború első köreire.

A fentiekről bővebben a hivatalos oldalon olvashattok, valamint érdemes megnézni az alábbi trailert is. A Rise and Fall kiegészítő egy hónap múlva, február 8-án fog megjelenni. ■

Sid Meier's Civilization VI
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sid Meier's Civilization VI

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló