Pokemon Let's Go
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Bemutatkozott az Acer Nitro 5 gamer laptop

Bemutatkozott az Acer Nitro 5 gamer laptop

AMD alapokon nyugszik az alkalmi játékosoknak szánt új hordozható számítógép.

2018.01.11. 13:58 | szerző: GeryG | kategória: Hardver

Az Acer is az idei CES-re időzítette néhány új termékének bemutatóját. Ide tartozik az Acer Nitro 5 gamer laptop is, amelyet kifejezetten az alkalmi játékosoknak szánnak. Ennek megfelelően nem csak a kínált hardveres tartalom, de a megjelenés terén is kiemelkedőt tud nyújtani.

A Nitro 5 teljes egészében AMD alapokra épül. Az AMD Ryzen mobil processzor mellé az AMD Radeon RX560X grafikus vezérlő kerül, így a laptop egyaránt alkalmas a legújabb játékok futtatására, tartalomkészítésre vagy multitasking feladatok ellátására is. A tárhelyet akár 512 GB-os SSD is szolgáltathatja, míg DDR4 memóriából akár 32 GB-ot is belepakolhatunk.

A Nitro 5 vázszerkezete az elegáns lézeres eljárással készült textúrázott fedőlappal egy igazán kifinomult gamer gépet takar. A matt, karmazsinvörös monitorpánt egy gyönyörű, futurisztikus ipari dizájn, melyen keresztül a háttérvilágítással rendelkező billentyűzet kapcsolódik a monitorhoz. Ahhoz a monitorhoz, amely 15,6 colos mérete mellé FullHD IPS panelt kapott a tökéletes megjelenítés jegyében. Ennek tetején pedig egy HD webkamera csücsül, míg a hangzásért a Dolby Audio Premium és Acer TrueHarmony technológiákkal felvértezett hangszórók felelnek. Csatlakozóból is a szokásos kínálatot kapjuk: 802.11ac vezeték nélküli technológia, Type-C USB, HDMI 2.0 és Ethernet port is található a gép oldalán.

Az Acer Nitro 5 valamikor áprilisban kerülhet az európai boltok polcaira, ajánlott fogyasztói ára 1099 euró (~340 000 forint). ■

előző
következő
Bemutatkozott az Acer Nitro 5 gamer laptop
Bemutatkozott az Acer Nitro 5 gamer laptopBemutatkozott az Acer Nitro 5 gamer laptopBemutatkozott az Acer Nitro 5 gamer laptopBemutatkozott az Acer Nitro 5 gamer laptopBemutatkozott az Acer Nitro 5 gamer laptop

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló