25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Mozgásban a Soulcalibur VI

A legújabb előzetesben láthatjuk Nightmare-t, Kiliket, Xianghuát és egy új arcot, Groh-t.

Írta: GeryG

1995 óta íródik a Soulcalibur széria története, amely idén megkaphatja legújabb számozott epizódját, a Soulcalibur VI-ot. A Namco alig egy hónapja jelentette be a játékot, amely a minap egy vadonatúj trailert is kapott. Ebben négy karaktert ismerhetünk meg: három régi visszatérőt és egy új arcot.

A sort mindjárt az újonccal kezdik, aki a Groh nevet viseli. Egy gyors, agilis harcosról van szó, aki hosszú, kétoldalú kardot használ. Pengéje ráadásul ketté is bontható, így mindjárt két fegyver is rendelkezésére áll, ha szorulna a hurok. Utána egy régi kedvenc, Nightmare mutatja meg magát, aki ezúttal is hatalmas kardjával szerez érvényt a szavának, de akár egy túlvilági paripa hátára is felpattanhat. Xianghua a harmadik bemutatkozó, aki egy pehelykönnyű karddal harcol. Ő is gyors és mozgékony, szinte szóhoz sem hagyja jutni ellenfelét. És végül megmutatta magát Kilik is. Hosszú botjának köszönhetően szinte lehetetlen a közelébe férkőzni, ellenben ő számtalan technikát ismer, hogy elbánjon ellenségeivel.

A Soulcalibur VI (a sorozat történetében először) PC-re, valamint PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül, a tervek szerint még idén meg fog jelenni.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Soulcalibur VI

Platform:

Kiadó: Namco Bandai Games

Forgalmazó: Cenega

Megjelenés:
2018. október 19. PC
n/a: PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!