Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

PC Building Simulator

Építsd PC-t a PC-den a PC Building Simulatorben!

Még MSI alkatrészeket is be lehet majd szerelni a virtuális számítógépekbe.

2018.02.14. 17:12 | szerző: Dino | kategória: Játék

Lassan nem marad olyan terület, amelyből ne készült volna szimulátor. Vezethetünk autót, repülőt vagy vonatot, lehetünk farmer, kecske vagy akár kavics, azonban egy valami még hiányzott a lehetőségek közül: a számítógép-szerelő. Azonban ez a hiány se tart már sokáig: március 27-én érkezik meg korai hozzáférésű verzióban a PC Building Simulator, amelyben a címnek megfelelően PC-t építhetünk össze. Mindezt saját PC-nk képernyőjén.

A játékban számos alkatrészből építhetünk össze PC-ket, beszerelve a különböző komponenseket, összekötve mindent a megfelelő kábelekkel, majd ha rácsavaroztuk a házra a fedelet, bekapcsolhatjuk a gépet, megnézni, hogy egyáltalán elindul-e, és még tesztprogramokat is futtathatunk rajta. Ráadásul nem mindenféle kamu cucc vár ránk: valódi gyártók valódi termékei jelennek meg a PC Building Simulatorben, például az MSI alaplapjai és videokártyái, vagy az EVGA és a Cooler Master alkatrészei. ■

előző
következő
Építsd PC-t a PC-den a PC Building Simulatorben!
Építsd PC-t a PC-den a PC Building Simulatorben!Építsd PC-t a PC-den a PC Building Simulatorben!Építsd PC-t a PC-den a PC Building Simulatorben!Építsd PC-t a PC-den a PC Building Simulatorben!Építsd PC-t a PC-den a PC Building Simulatorben!Építsd PC-t a PC-den a PC Building Simulatorben!Építsd PC-t a PC-den a PC Building Simulatorben!
PC Building Simulator
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
PC Building Simulator

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló