Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Double Kick Heroes

Győzd le a zombikat metalzenével a Double Kick Heroesban!

Pixel art zenei ritmusjáték készül a franciáknál.

2018.02.21. 23:53 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Guitar Hero és Rock Band szériák hatalmas sikerét követően mostanra már alig hallani egy-egy zenei ritmusjátékról. Talán ezt a csendet szeretné kihasználni a francia Headbang Club csapat, hogy ők is kipróbálják magukat ebben a stílusban - egy valójában egészen fura játékkal, amely április 11-én kerül Steamen Early Accessbe.

A Double Kick Heroes világát Robert Rodriguez és Quentin Tarantino filmjei (From Dusk till Dawn, Grindhouse, Machete) inspirálták. Egy zombi-apokalipszis kellős közepébe kerülünk öttagú metalzenekarunkkal. A banda tagjai autójuk, a Gundillac fedélzetén róják az utakat, menekülve támadóik elől - egyúttal fegyvereikkel irtva is az agyatlan lényeket. És itt jön képbe a zenei játék: a megfelelő ritmust billentyűzetünk gombjain eltalálva lőhetjük szét a zombikat. Mindezt pixel art stílusú grafikai körítésben tehetjük.

A játékban 30 zeneszám lesz majd (a korai hozzáférés során ebből 18-at lehet elérni), amiket Elmobo szerzett. De ha valaki nem bírja a metalt, akár saját zenéit is betöltheti, vagy játszhat a közösség által összerakott számokkal. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló