Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

GWENT: The Witcher Card Game

Megjelent a GWENT új játékmódja, az Arena

A játékosok egyedi szabályok szerint csatázhatnak egymással az arénában.

2018.03.01. 10:27 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A CD Project RED elkészült a GWENT legújabb frissítésével, amelyben egy vadonatúj játékmód, az Arena is debütál. Ebben teljesen egyedi szabályrendszer működik, amely különbözik az összes többi játékmódtól. A játékosok bármely frakció kártyáit használhatják, egy bizonyos kártya pedig több példányban is a birtokukban lehet. Összesen 26 kártyával játszhatnak, amelyeket mindig négy véletlenszerűen felkínált kártyából választhatnak ki. A busás jutalomért összesen kilenc párbajt kell megnyerni más játékosok ellen, de három vereség után is a játék véget ér. Minél több ellenfelet legyőzünk, annál több jutalmat kapunk.

Az Arena módba csak különleges módon lehet bejutni. A Master Mirroron keresztül lehet belépni, ehhez viszont Mirror Shardokra van szükség. Ezek lényegében belépők az arénába, amelyek valódi pénzért és a játékon belüli kreditért is megvásárolhatóak. Egy belépő ára 150 érc vagy 2 dollár. Azok sem maradnak ki a mókából, akiknek jelenleg nincs ennyi kreditje. A készítők ugyanis az új játékmód premierje alkalmából minden játékosnak 3 Mirror Shardot ajándékoznak, ha március 7-ig belépnek a játékba.

A GWENT új frissítése persze nem csak az Arena játékmódot tartalmazza, hanem új kártyákat, valamint játékmeneti finomításokat is. Ezekről bővebben a hivatalos oldalon olvashattok. ■

GWENT: The Witcher Card Game
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
GWENT: The Witcher Card Game

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló