Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Earthfall

Az idegenek tavasszal támadnak – jön az Earthfall teljes változata

A négyfős kooperatív zúzda hamarosan elhagyhatja korai változatát.

2018.03.18. 18:57 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Left 4 Dead máig az egyik legnépszerűbb kooperatív FPS, pedig az első rész már tíz, a második pedig kilenc éves. Hogy a Holospark stúdió új játéka, az Earthfall képes lesz-e hasonlóan fényes karriert befutni, az még a jövő kérdése. Mindenesetre a tavaly áprilisban megjelent korai változat alapvetően jó fogadtatásban részesült, szóval érdemes lehet odafigyelni majd rá.

Az Earthfall története nem akarja túlgondolni saját magát: valahonnan a világűr egy távoli pontjáról megérkezik egy idegen civilizáció, amely a mi kis sárgolyónkat nézte ki magának. Csakhogy nem megosztani szeretné velünk, hanem kisajátítani, ezért megkezdődik a háború az emberiség és a földönkívüliek közt.

Mi a csatákban egy négyfős csapat egyik tagjaként vehetünk részt, míg barátaink a csapat többi tagját alakíthatják. Amellett, hogy a legmodernebb fegyverek teljes arzenálját felhasználhatjuk, lesznek hordozható barikádok és telepíthető automata-gépágyúk is. Ha ezeket a megfelelő pontra helyezzük el a pályán, bizony jelentős taktikai előnyhöz juttathatnak minket.

A teljes kiadás premierjére tehát valamikor a következő hónapokban számíthatunk PC mellett PlayStation 4-en és Xbox One-on. ■

előző
következő
Az idegenek tavasszal támadnak – jön az Earthfall teljes változata
Az idegenek tavasszal támadnak – jön az Earthfall teljes változataAz idegenek tavasszal támadnak – jön az Earthfall teljes változataAz idegenek tavasszal támadnak – jön az Earthfall teljes változataAz idegenek tavasszal támadnak – jön az Earthfall teljes változataAz idegenek tavasszal támadnak – jön az Earthfall teljes változataAz idegenek tavasszal támadnak – jön az Earthfall teljes változataAz idegenek tavasszal támadnak – jön az Earthfall teljes változataAz idegenek tavasszal támadnak – jön az Earthfall teljes változataAz idegenek tavasszal támadnak – jön az Earthfall teljes változataAz idegenek tavasszal támadnak – jön az Earthfall teljes változataAz idegenek tavasszal támadnak – jön az Earthfall teljes változataAz idegenek tavasszal támadnak – jön az Earthfall teljes változataAz idegenek tavasszal támadnak – jön az Earthfall teljes változataAz idegenek tavasszal támadnak – jön az Earthfall teljes változataAz idegenek tavasszal támadnak – jön az Earthfall teljes változataAz idegenek tavasszal támadnak – jön az Earthfall teljes változataAz idegenek tavasszal támadnak – jön az Earthfall teljes változataAz idegenek tavasszal támadnak – jön az Earthfall teljes változata
Earthfall
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Earthfall

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló