Switch
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Middle-earth: Shadow of War

Megszűnik a mikrotranzakció a Middle-earth: Shadow of Warban

A következő hónapokban jelentős változások mennek végbe a játékban.

2018.04.04. 04:49 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Monolith belátta, hogy nem volt jó ötlet erőltetniük a mikrotranzakciókat a tavaly ősszel megjelent Middle-earth: Shadow of Warban. Márpedig Talion második nagy kalandja erősen épített erre a játékosok által joggal utált üzleti modellre. Az első részben megjelent nemezisrendszerrel ellentétben itt már valódi pénzért vásárolható harci ládákból szerezhettünk seregünkhöz ork kapitányokat. Ráadásul ezeknek különböző ritkasági szinteket is adtak a készítők, ugyanakkor a végjátékhoz elengedhetetlen néhány ritka karakter megkaparintása.

Nos, a fejlesztők bejelentették, hogy végleg kitörlik a mikrotranzakciós modellt a játékból, mivel rájöttek, hogy ezzel erősen korlátozták a játékélményt. A valódi pénzért vásárolható arany május 8-án megszűnik, addig még lehet gyűjtögetni. A játék piactere pedig július 17-én zár be örökre. Utána az arany játékon belüli tárgyakra váltható be. A másik játékon belüli kredit, a Mirian megmarad, de harci ládákat ezért sem kaphatunk majd. Helyette fejleszthetjük belőle az erődünket és felszereléseinket. A jövőben akár képzési parancsokra vagy régi felszerelések felfejlesztésére is elkölthetjük majd.

A fejlesztők a játékmenetet érintő változtatásokat is terveznek a következő hónapokra, de ezekről egyelőre nem árultak el részleteket. A nemezisrendszert is továbbfejlesztik, valamint új ingyenes tartalmakra is számítani lehet. ■

Middle-earth: Shadow of War
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Middle-earth: Shadow of War

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló