Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Jövő héten rajtol a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Year 2

A második évad négy ingyenes frissítést jelent, amelyek jelentős tartalmi bővítéseket hoznak el.

2018.04.04. 05:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft jövő héten indítja útjára a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands második évadát. A nyílt világú taktikai akciójáték bő egy évvel ezelőtt jelent meg, és bár nem lett tökéletes, elég nagy sikert aratott. A francia kiadó hónapokkal később bevezette a kompetitív játékmódot is Ghost War címmel, de egyébként is folyamatosan érkeztek a kisebb-nagyobb frissítések a játékhoz.

Nem lesz ez másképp idén sem, jövő héten rajtol ugyanis a Year 2 névre keresztelt második évad, amely tulajdonképpen négy nagy, ingyenes frissítést foglal magába. Ezeket Special Operations névre keresztelték, az első április 10-én rajtol el. Mindegyik frissítés valamilyen téma köré épül, ehhez kapcsolódó új küldetésekkel, kihívásokkal és persze jutalmakkal.

Az első Special Operations legfontosabb újítása a csapattársak szerkesztése. A játékosok a csapattársaik kinézetét is módosíthatják ugyanazokkal a kiegészítőkkel, amelyek saját karakterükhöz megszereztek. A kooperatív rész új ingyenes küldetéssel bővül, amely speciális jutalmakkal kecsegtet. A kompetitív mód pedig új játékmódot kap Sabotage néven, mellé öt új exkluzív pályával. Emellett debütál az első új PvP karakterosztály is, de kapunk új perköt és robbanószert is.

Bár a frissítések alapvetően ingyenesek lesznek, a Year 2 Pass megvásárlásával egy héttel korábban férhetünk majd hozzá a hat új kompetitív karakterosztályhoz, kapunk egy exkluzív karakterszerkesztő-csomagot, valamint nyolc harci ládát (négy Special Ops és négy Ghost War ládát) is. ■

előző
következő
Jövő héten rajtol a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Year 2
Jövő héten rajtol a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Year 2Jövő héten rajtol a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Year 2Jövő héten rajtol a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Year 2Jövő héten rajtol a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Year 2Jövő héten rajtol a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Year 2Jövő héten rajtol a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Year 2
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló