Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Verekedős angyalok

2003.06.19. 19:58 | Dino | kategória: Mozi

A színész a film legféltettebb kincse: ha egy sztárnak a forgatás alatt baja esik, az hónapokba (és dollármilliókba) kerülhet a stúdiónak: így aztán többnyire legkalandvágyóbb hírességeket sem engedik az akciójelenetek közelébe. És így volt ez a Charlie Angyalai: Teljes gázzal (Charlie’s Angels, hazai bemutató: július 10.) felvételei alatt is. De hiába.
– Ahányszor csak bunyót forgattunk, valaki mindig megsérült – vallotta be Lucy Liu, az egyik angyal. – Pedig a kaszkadőrök nagyon vigyáztak ránk, még attól is próbáltak megmenteni, hogy esetleg megbotoljak a lakótrailerem lépcsőjén. Egyszer viszont a tűsarkú cipőmmel véletlenül teljes erővel térden rúgtam egyiküket, bár a tenyerébe kellett volna. Másnapra térdtől csípőig lila lett szegény.
A film néhány fontos jelenete egy motocross versenyen játszódik: ebben a kérdésben még a rendező, McG is szigorú volt. A motoros légitrükkök legtöbbjét csak Trevor Vines, a hivatásos freestyle motorbajnok csinálhatta meg a színésznők helyett. Cameron Diaz ugyan minden női báját bevetve próbálta rávenni a sportembert, hogy engedje át neki a motorját, de ő nem volt hajlandó: az állását féltette. Csak a forgatás befejezése után vette fel maga mögé utasnak a színésznőt, és úgy mutatott neki néhány elképesztő ugratást és pörgést. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló