25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Photo módot és más módosításokat hozott a God of War frissítése

Most már mindenki elkészítheti a legjobb képeket Kratosról.

Írta: GeryG

A Sony elkészült a God of War legújabb frissítésével, amely a korábban beharangozott finomítások mellett elérhetővé teszi a Photo módot is. Utóbbi a manapság egyre több játékban népszerű saját képszerkesztőt takarja. Szűrők, kamerabeállítások, vizuális effektek segítségével készíthetjük el a leglátványosabb képeket a játék bármely pillanatáról. Ezekre aztán keretet és matricákat aggathatunk, de akár a képen szereplő karaktereket is manipulálhatjuk. Aki nem kell rá, azt eltüntethetjük, a többieket pedig mindenféle arckifejezésre bírhatjuk. Biztos készül majd néhány olyan kép, ahol Kratos épp lefejez valakit, és közben kiül az arcára a derű…

A készítők már korábban is foglalkoztak a kezelőfelület és a menü szövegeinek átméretezésével, de eddig nem született végleges megoldás. De a mostani frissítés ezt is megoldja, valamint lehetővé teszi, hogy a Rage mód irányítását átszabjuk.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

God of War (2018)

Platform:

Fejlesztő: Sony Santa Monica

Kiadó: Sony Computer Entertainment Europe

Megjelenés:
2018. április 20. PS4
2022. január 14. PC

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!