Switch
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sid Meier's Civilization VI

Megérkezett a Sid Meier’s Civilization VI tavaszi frissítése

A Rise and Fall kiegészítővel sem ér véget a körökre osztott stratégia karrierje, megérkezett a legújabb javítócsomag.

2018.05.15. 16:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Firaxis szereti a maximumot kihozni játékaiból, de nem jellemző, hogy bármit is elkapkodnának. Ezért lehetséges, hogy a Sid Meier’s Civilization VI másfél évvel a premier után kapta meg első nagyobb kiegészítőjét, a Rise and Fallt. Illetve ezért jellemző, hogy a játék évszakonként kap egy-egy nagyobb frissítést is.

Az idei tavaszi csomag a napokban érkezett meg. Ebben ezúttal a bővítések helyett inkább a játékmenet további hangolása és csiszolgatása került a középpontba. A városok hűségén is alakítottak: azok, amelyek a mi vallásunkat követik, hűségesebbek lesznek, mint a más vallást követő városaink. Emellett finomhangoláson estek át a kormányrendeletek. A játékosok kérésének engedve a jövőben több helyen találkozhatunk teknősökkel (az egyik luxuscikk a játékban) is. Sokat csiszoltak a mesterséges intelligencián, kaptunk 12 új történelmi eseményt, de természetesen a hibajavítások sem maradtak el. Utóbbiak között számos szöveget kijavítottak, akadnak grafikai foltok, valamint a kezelőfelület és a multiplayer rész is átesett egy kis kalapáláson.

Mindezekről részletesen a Steamen olvashattok, illetve az alábbi videón Anton Strenger, a játék vezető designere tolmácsolásában is hallhattok róluk. ■

Sid Meier's Civilization VI
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sid Meier's Civilization VI

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló