Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Black Ops 4 Call of Duty: Black Ops 4

Battle royale mód is lesz a Call of Duty: Black Ops 4-ben

És természetesen a zombik se maradnak ki az új részből.

2018.05.17. 22:20 | szerző: Dino | kategória: Játék

Igaznak bizonyultak a pletykák: valóban lesz battle royale játékmód a Call of Duty: Black Ops 4-ben. A Blackout névre keresztelt módban a Black Ops harcrendszerét egy hatalmas pályával ötvözik, ahol a túlélés a cél, és fegyvereket, különböző felszereléseket, szárazföldi, vízi és légi járműveket és csapdákat is használhatunk - és még zombikkal is összefuthatunk. Az óriási pályán az eddigi Black Ops játékok helyszínei és karakterei köszönnek majd vissza. És hogy mekkora lesz ez a pálya? Képzeld magad elé a Nuketownt - 1500-szor!

De nem csak ez került szóba a mai bemutatón. Bemutatták például a hagyományosabb multiplayer részt is. Ebben specialisták közül választhatunk, amelyek mindegyike más képességgel rendelkezik, és az újratöltődési időt kivárva újra és újra használhatjuk ezeket a skilleket. Emellett az olyan felszerelések, mint például a gránát is többször használható lesz, csak egy meghatározott időt kell kivárni. Egy csapatban egy specialistafajtából csak egy lehet.
Visszatér a Pick 10 rendszer, ezúttal azonban egy új kategóriát is kapunk, a felszerelést (gear). Ide választhatunk például extra védelmet adó páncélt vagy gyorsabb gyógyulást.
Kimaradnak az olyan extra mozgási lehetőségek, mint a dupla ugrás vagy a falon rohanás, és 12 helyett csak 10-en lehet egyszerre harcolni. Ezzel együtt a pályák is kisebbek lesznek valamivel. Újítás még, hogy a minimap "fog of war" kezelést kap, azaz csak szűk környezetünket láthatjuk majd rajta.

A korábbi hírekből az is igaznak bizonyult, hogy nem lesz a Black Ops 4-ben single player kampány. Egyszemélyes tartalmat azért ezúttal is kapunk majd, de ez a specialistákhoz tartozó szóló küldetésekben fog kimerülni. Tehát ne számítsunk egy nagy összefüggő történetre, ehelyett a multihoz kapcsolódóan egy-egy kisebb részletet játszhatunk majd egyedül.

Persze zombis rész nélkül nem lenne Black Ops játék: ezúttal több ilyen történet is vár ránk, és lehetőségünk lesz a nehézségi szintet is beállítani.
Voyage of Despair

IX

Blood of the Dead

A játék PC-s verziója a Battle.net online rendszerét fogja használni, hasonlóan például a Destiny 2-höz.
A Call of Duty: Black Ops 4 október 12-én fog megjelenni, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, az előrendelők pedig szokás szerint bétahozzáférést is kapnak. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Call of Duty: Black Ops 4
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Black Ops 4

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló