Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2018

Dying Light 2: Stay Human

Az E3-on jött a bejelentés: készül a Dying Light 2

Mindjárt két előzetest is kapott a játék, amelyben sok újítás lesz az első részhez képest.

2018.06.11. 09:10 | GeryG | kategória: E3 2018

A Techland egyik legjobban sikerült játéka a Dying Light volt 2015-ben. A Microsoft tegnap esti E3-as konferenciáján lényegében mindenféle előjel nélkül jelentették be a folytatást, a Dying Light 2 mindjárt két előzetest is kapott.

Míg az első játék annak idején a zombis divathullámok hátán lovagolt, addig ezúttal élőholtakról már szó sincs (vagy mégis? ;) ). A történet sokkal később játszódik, amikorra az emberiség lényegében túlélte a zombi-apokalipszist, és már csak a civilizált társadalom valamilyen formájának helyreállítására kellene koncentrálnia. Csakhogy az emberiség ennél sokkal gyarlóbb és önzőbb, így kisebb-nagyobb csoportokba, frakciókba és törzsekbe tömörülve küzd az erőforrások és ezáltal a hatalom megkaparintásáért. A játékmenet egyik nagyon fontos új eleme lesz ezáltal a választás, hiszen sok olyan döntési helyzet lesz, amely alapjaiban változtatja meg a történetet és a játék világát is. Ezt jól mutatja a második előzetes, amely már a játékmenetet mutatja be.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a Dying Light 2 mikor jelenhet meg, de az biztos, hogy PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is el fog készülni. További hírekre a következő napokban számíthatunk. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Dying Light 2: Stay Human
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dying Light 2: Stay Human

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló