Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2018

Vigor

Az E3-on mutatkozott be a Vigor

A Bohemia Interactive új játéka kizárólag Xbox One-ra készül.

2018.06.12. 13:30 | szerző: GeryG | kategória: E3 2018

A Bohemia Interactive néhány nappal az E3-as őrület előtt kezdte csepegtetni a híreket legújabb projektjéről. Mostanáig nem sokat lehetett tudni, ám immár hivatalos: készül a Vigor, amely kizárólag Xbox One-ra fog megjelenni.

A Vigor egy túlélő-akciójáték lesz, amely 1991-ben játszódik Norvégiában. Hogy megint miféle kataklizma söpörte el civilizációnkat közel harminc évvel ezelőtt, az egyelőre nem tisztázott. De az biztos, hogy a maréknyi túlélő most is a fegyverekben és a farkastörvényekben látja a boldogulás kulcsát, vagyis nem összefognak a túlélésért, hanem irtják egymást.

A külső nézetű játékban természetesen a többi játékos ellen kell harcolnunk, két csata között pedig elhagyatott házakban húzhatjuk meg magunkat. Menedékünket fejleszteni is lehet majd, de ennél többet a játékmenetről egyelőre nem tudni. Pusztán annyit még, hogy a multiplayer összecsapások 8-16 fő között mozognak, vagyis szó sincs battle royale játékmódról.

A Vigor tehát jelen állás szerint kizárólag Xbox One-ra készül, első korai változata ez év vége felé várható. Ezért még fizetni kell majd, de a várhatóan 2019-ben megjelenő teljes játék már ingyenes lesz. ■

előző
következő
Az E3-on mutatkozott be a Vigor
Az E3-on mutatkozott be a VigorAz E3-on mutatkozott be a VigorAz E3-on mutatkozott be a VigorAz E3-on mutatkozott be a VigorAz E3-on mutatkozott be a VigorAz E3-on mutatkozott be a VigorAz E3-on mutatkozott be a Vigor

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló