Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mutant Year Zero: Road to Eden

Újra megmutatja magát a Mutant Year Zero: Road to Eden

Az új játékmenet-bemutató mellett a Funcom az előrendelői extrákról is szót ejtett.

2018.06.21. 18:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Funcom idén tavasszal jelentette be, hogy készül a Mutant Year Zero: Road to Eden, a Bearded Ladies stúdió játékának alapját a ’80-as években népszerű Mutant szerepjáték adja. A fejlesztők már márciusban is bővebben is bevezettek minket a játékmenetbe, amely a körökre osztott csatákat és a valósidejű kalandozást vegyíti.

Most pedig érkezett egy vadonatúj előzetes, amelyben az eddig megismert három főhőst és azok különleges képességeit mutatja be. Ők Dux, a mutáns vadkacsa, aki denevérszárnyain a harctér fölé képes emelkedni és fentről indít támadást a fedezék mögött rejtőző ellenség ellen számszeríjával. A második Bormin a vadkan, aki ha egyszer megindul, a falak sem állítják meg. Emellett fegyvereivel is méretes pusztítást vihet végbe. És végül Selma, aki ugyan ember, de bőrét bármikor képes kővé keményíteni.

A Mutant Year Zero: Road to Eden egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, de a tervek szerint még idén a boltokba fog kerülni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A Funcom az új előzetes mellett leleplezte az előrendelői extrákat is, mert ilyenek is lesznek. A játékot két csomagban lehet majd megvásárolni: Standard és Deluxe Edition. Utóbbi háttérképet, digitális művészi albumot, a játék zenéit, valamint egy digitális Mutant Year Zero szerepjáték-könyvet is tartalmaz.

A Standard Editiont előrendelők a premier előtt három nappal már meg is kapják majd a játékot. Aki pedig a Deluxe Editionnek szavaz előzetesen bizalmat, az a három napos előny mellett a tervezett béta teszten is garantáltan részt vehet. Az előrendelést a a hivatalos oldalon lehet elindítani. ■

Mutant Year Zero: Road to Eden
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mutant Year Zero: Road to Eden

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló