Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Londoni csapás

2003.06.26. 21:01 | Dino | kategória: Mozi

Jackie Chan legújabb akció-vígjátékának női főszereplője, Fann Wong nem vágyik hollywoodi karrierre, pedig rabul ejtette a Londoni csapás (Shanghai Kngiths, hazai bemutató: június 26.) rendezőjének és producereinek szívét: Az eredetileg pármásodperces szerepét a rá eredetileg kiszabott két jelenet felvétele után azonnal átírták, így a ruganyos színésznő a harmadik főszereplővé nőtte ki magát: 45 percen keresztül van a képen.
A Jackie Chan harcias húgát és Owen Wilson titkos szerelmét alakító fiatal kínai színésznő korábban modellként dolgozott, játszott számtalan hazai tévésorozatban, kiadott négy poplemezt, a Londoni csapás sikere óta pedig sorra kapja a vígjátéki szerepajánlatokat.
– Nagyon örülök a sikeremnek, mégis szívesen dolgoznék tovább Kínában, ahol már egészen beindult a karrierem – nyilatkozta a brit GQ magazin számára készített fotózás szünetében. – A Londoni csapás női főszerepét csak azért kaptam meg, mert olyan kínai lányt kerestek, aki tud verekedni és beszél angolul. Hát most megmutattam nekik.
Fann a forgatáson állítólag Owen Wilson szívét is elnyerte, így Jackie Chan – épp, mint a filmben – a valóságban is kénytelen volt óvni bájos honfitársnőjét a nőcsábász hírében álló hollywoodi sztártól.
Az egyik bunyó jelenetben a kelleténél kicsit erősebben ütöttem meg Owen-t, csak hogy tudja, nem adják olyan könnyen a gyönyörű ázsiai nőket – vallotta be az apai szívéről híres Jackie Chan. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló