Yoshi's Crafted World
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Orphan  Age

12 perc Orphan Age

A játék épp ezekben az órákban teljesítette sikerrel a Kickstarter-kampányát.

2018.06.27. 18:03 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A francia Studio Black Flag csapata bő egy hónappal ezelőtt indította el új játéka, az Orphan Age Kickstarter-kampányát, ahol 25 000 eurót szerettek volna összegyűjteni. A játékosok láttak is fantáziát a játékban, de az összeg csak nagyon nehezen gyűlt össze. A kampányból már csak szűk két nap van hátra, de ezekben az órákban átlépték a bűvös határt, vagyis a gyűjtést immáron hivatalosan is sikeres.

Az Oprhan Age meglehetősen erős témát feszeget. A történet a távoli jövőben játszódik, amikor épp háború dúl a világban. De mi nem valamelyik katonát fogjuk irányítani, hanem azokat a gyerekeket, akik árván maradtak és csak saját magukra számíthatnak a pusztuló világban. Egy túlélő elemekkel megfűszerezett életszimulátorról van szó, amely azonban messze nem olyan könnyed, mint a The Sims. Sokkal inkább a This War of Mine-hoz lehetne hasonlítani, habár ezúttal nem oldalnézetből (és nem szürkés árnyalatokban), hanem izometrikus nézetből irányíthatjuk a gyerekeket. A romok között biztonságos helyet kell találnunk, ahol felépíthetjük bázisunkat, ehhez pedig eszközöket kell barkácsolnunk. Egyben kell tartani a bandát, amelyet eltérő hátterű – és ezáltal más képességekkel rendelkező – gyerekek alkotnak.

Az Orphan Age a minap egy vadonatúj 12 perces játékmenet-bemutatót is kapott, amelyben az egyik vezető fejlesztő, Adrian Forestier mesél a játékról. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a premierre még idén sor is kerülhet kizárólag PC-n. Ha pedig az alábbi előzetesen meggyőztek a látottak, akkor a hivatalos oldalról a demót is letöltheted. ■

előző
következő
12 perc Orphan Age
12 perc Orphan Age12 perc Orphan Age12 perc Orphan Age12 perc Orphan Age

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló