Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Vampyr

Első frissítését kapta a Vampyr

Egyelőre csak egy kisebb méretű javítás érkezett, de már úton van az első nagy javítócsomag is.

2018.07.04. 13:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány héttel ezelőtt jelent meg a Dontnod új szerepjátéka, a Vampyr, amely mind a kritikusok, mind a játékosok részéről pozitív fogadtatásban részesült. Mivel manapság meglehetősen ritkán bújhatunk egy vámpír bőrébe, igazi hiánypótló alkotásnak tekinthetjük Dr. Jonathan Reid kalandját.

Ám, a premiert ez a játék sem úszta meg kisebb-nagyobb bakik nélkül, amelyek egy részét a minap érkezett első javítócsomag most rendezi is. A fejlesztők elmondása szerint ez egyelőre csak egy kisebb tapasz, amely a leginkább égető problémákat hivatott orvosolni. Emellett viszont készül már egy nagyobb, átfogóbb frissítés is, amely már sokkal több hibát javítani fog.

Most olyan hiányosságokat pótoltak, mint az irányítás típusának megválasztása (hogy egyszer billentyű-lenyomással vagy folyamatos nyomva tartással szeretnénk karakterünket mozgásra bírni) vagy az átvezetők és néhány párbeszéd hibáinak javítása. A célpontok között most már az egér görgőjével lehet váltani, illetve a menü több részét is javították, optimalizálták. Egy kritikus hibára (Low Level Fatal Crash) is kínálnak megoldást a készítők.

A frissítés részletes leírását a hivatalos fórumon olvashatjátok, míg Zoo_Lee élménybeszámolóját a játékról itt találjátok. ■

Vampyr
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Vampyr

hozzászólások (3)

Peace
Peace 2018.07.04. 14:54
"csak egy kisebb tapasz" ..... majdnem 7 giga az kicsi? :O
GeryG
GeryG 2018.07.04. 15:37
Nem méretben, hanem tartalomban. De ha ez 7 giga, akkor mekkora lesz a beígért nagy? :D
Peace
Peace 2018.07.04. 16:00
Nem tudom, de a játék sem több 11 gigánál, ha jól emlékszem...aztán lehet rosszul.
ajánlott olvasnivaló